Travel Counsellors wint Industry Innovator Award

Tijdens de conferentie van Travel Counsellors Nederland en België werd de organisatie verrast door Liberty International Tourism Group met de Industry Innovator Award 2018. Managing Director Fred van Eijk en General Manager Milka van Dam namen de award namens Travel Counsellors in ontvangst van Andreas Schmitz (CEO Liberty Sport Events) en Ruud Den Hooglander (Director of Sales Benelux) van Liberty.

Innovatie

Deze award wordt toegekend aan een organisatie dat op een kenmerkende en innovatieve manier te werk gaat. De winnende organisatie heeft succes met zijn vernieuwende aanpak en koppelt resultaat aan een effectieve manier van werken, waardoor er vanuit de gehele reisbranche met respect gekeken wordt naar de organisatie; aldus Liberty.

 

 

Ruud den Hooglander, Director of Sales Benelux Liberty International: “Door de excellente integratie van een zeer lokale persoonlijke aanpak en een stevige organisatie, creëert Travel Counsellors een perfect klimaat voor haar individuele Counsellors. Door een positief klimaat te scheppen en het stimuleren van de ontwikkeling van de aangesloten Travel Counsellors, ontstaat er een positieve opwaartse spiraal van professionaliteit dat haar klanten weer ten goede komt.”

 

 

General Manager Travel Counsellors, Milka van Dam: “Wij vinden het een eer deze award uitgereikt te krijgen. Onze samenwerking met Liberty werpt al tijden zijn vruchten af. Hoe mooi is het dan om van hen een award te ontvangen die staat voor innovatie, vernieuwing en daadkracht. Waar zowel partners, Travel Counsellors als klanten van profiteren.”

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.