Dit is de nieuwe toeristische website van Eijsden-Margraten

In de week dat de lente begint, de periode dat het landschap ontwaakt en het toeristenseizoen voor de deur staat, is de website ontdekeijsdenmargraten.nl gelanceerd. De gemeente Eijsden-Margraten ontwikkelde in samenwerking met VVV Zuid-Limburg deze nieuwe toeristische website.

Doel van de website is om gasten op een belevende manier de mooiste plekken, cultuurhistorische informatie, bezienswaardigheden en de hotspots van de gemeente te laten ontdekken. Dit om geïnteresseerde bezoekers te stimuleren om de gemeente te bezoeken, hier te verblijven en het liefst zo lang mogelijk.

 

 

Wethouder Gerry Jacobs: “Wij presenteren deze nieuwe, informatieve website voor toeristen en uiteraard ook voor onze inwoners. Met vele uitstapjes, bezienswaardigheden, attracties, evenementen, het bijzondere heuvellandschap en haar vele vergezichten én natuurlijk onze culturele parels”. “Ervaar hier de rijke tradities, de hartelijkheid van de mensen en de gastvrijheid met haar voortreffelijke streekgastronomie. Gebruik daarbij al je zintuigen, ontdek de omgeving en geniet grenzeloos in Eijsden-Margraten”, vult Anya Niewierra van de VVV Zuid-Limburg aan.

 

 

Toeristische website Eijsden-Margraten

De website bevat thematische pagina’s over de toeristische onderwerpen in de gemeente Eijsden-Margraten, binnen de vormgeving en de huisstijl van VVV Zuid-Limburg. Er zijn tevens vermeldingen van evenementen, accommodaties, dagattracties, horeca en algemene bezienswaardigheden op te vinden. Ook een evenementenkalender maakt deel uit van de website.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.