Deze suites bieden de perfecte luxe op zee

Het nieuwste cruiseschip van Regent Seven Seas Cruises, Seven Seas Splendor, wordt in februari 2020 in de vaart genomen. In januari maakte de rederij al bekend hoe de exclusieve Regent Suite aan boord van het schip eruit kom te zien. De Regent Suite zet de toon voor de 14 andere suite-categorieën op Seven Seas Splendor. Vandaag onthult de rederij alle details van de overige suites en laat wederom zien waarom het schip staat voor geperfectioneerde luxe.

De luxe is te vinden in details, afwerkingen en de grootte van de balkons. Seven Seas Splendor bevat 4.200m² aan Italiaanse marmer, waaronder de met marmer afgewerkte badkamers in alle 375 suites. Er is bijna 4.380m² aan balkonruimte op het schip, wat groter is dan een American football veld, met gemiddeld 12,8 m² aan balkonruimte per suite. Daarnaast verlichten maar liefst 500 kristallenkroonluchters het interieur van het schip.

“Het perfectioneren van luxe gaat over het aandacht hebben voor de kleine en grote details,” vertelt Jason Montague, President en CEO van Regent Seven Seas Cruises. “Van speciaal in opdracht gemaakte kunstwerken tot visueel stimulerende accenten op het hele schip.

Elke ruimte op Seven Seas Splendor zal verfijnde ontwerpen weergeven die een comfortabele en stijlvolle ervaring bieden voor luxereizigers.

Met een ruime verhouding passagier/ruimte ratio en een lage gasten/bemanning ratio zal Seven Seas Splendor een van ‘s werelds ruimste, gezelligste en mooiste schepen zijn die ooit over de hele wereld heeft gevaren.”

Onderscheidende suites

De suite-categorieën Master, Grand, Splendor en Seven Seas vertegenwoordigen de 32 onderscheidende suites aan boord van Seven Seas Splendor. Gasten die in deze suites verblijven kunnen genieten van een persoonlijke butlerservice, gegarandeerde dinerreserveringen en aangepaste kussens en badproducten. Deze suites zijn ontworpen om comfort en luxe te combineren, waarbij de nadruk ligt op details, contrastrijke materialen en juweel getinte accenten. De suites zijn ontworpen door Studio Dado, Tillberg Design en Total Solution Interiors.

 

 

Master Suite

Deze twee-slaapkamer suite is ingericht met warme houttinten en aubergine kleuren. De Master Suite is gelegen op dek acht en negen aan de achterzijde van het schip wat voor fantastische uitzichten op de horizon zorgt. De vier Master Suites aan boord zijn tussen de 176m² en 196m² groot en beschikken over een uitgebreide woonkamer, complete bar en ruimtelijke balkons tot 93m².

Grand Suite

De Grand Suite is voorzien van smaragdgroene accenten, geperfectioneerd door grijs-, bruin- en crème tinten. De Grand Suite, variërend van 119m² tot 170m² oppervlakte, beschikt over een privébalkon, twee badkamers en woonruimtes met stenen mozaïeken, houtsoorten en meubels op basis van haute couture. Vakmanschap is vooral te zien in de details en de gestoffeerde lederen muur in een ingewikkeld steekpatroon die dient als achtergrond voor de slaapkamer. De suite is erg ruim en beschikt over een woonkamer met bar die perfect is voor gezellige avonden.

Splendor Suite

De Splendor Suites zijn 76m² tot 85m² groot met één slaapkamer en een badkamer en apart toilet. De Splendor Suites zijn ontworpen in de tinten crème, grijs en bruin en beschikken over fluwelen meubels, een grote eettafel die perfect is voor roomservice diners in de suite, een ruime inloopkast en een marmeren badkamer.

Seven Seas Suite

Deze suite biedt meer dan 74m² aan ruimte en geeft de gast een fijn appartementsgevoel in rustgevende kleuren met luxe meubels. De ruimtes lopen naadloos in elkaar over, van woonkamer tot eetkamer tot slaapkamer, met glazen schuifdeuren die toegang bieden tot een ruimtelijk balkon. Een marmeren badkamer samen met grote walk-in closet maakt de suite geheel af.

 

 

Ruime suites

De categorieën Penthouse, Concierge, Superior, Deluxe Veranda en Veranda suite zijn speciaal ontworpen om het uitzicht op de oceaan te maximaliseren vanaf een groot privébalkon. Samen met het beste comfort van de Elite Slumber Bedden, genieten gasten van ruime inloopkasten, zachte badjassen en slippers, een dagelijks gevulde minibar en vele andere eersteklas voorzieningen.

Penthouse Suite

De 55 op saffier geïnspireerde Penthouse Suites combineren elegantie van vloer tot plafond met persoonlijke butlerservice. Er zijn drie categorieën van de Penthouse Suites die uiteenlopen tot 60 m² met een entertainmentmuur dat de woonkamer van de slaapkamer scheidt. Glazen schuifdeuren in zowel de slaapkamer als de woonkamer leiden naar een extra groot balkon met comfortabel meubilair. Ook zijn luxe details in de suite verwerkt, zoals gevoerde sieradenladen en ruimtes voor handtassen. De Penthouse Suites zullen beschikken over uitgebreide kastruimte met 2 ingangen wat meer dan genoeg ruimte en comfort biedt. De badkamers hebben ook extra opslagruimtes.

Conciërge Suites

Conciërge Suites worden gekenmerkt door crèmekleuren die zorgen voor sereniteit en comfort. Deze 43m² suite is er in twee categorieën en is speciaal ontworpen om het uitzicht op de oceaan te maximaliseren. Deze suite heeft handgemaakte Elite Slumber Bedden die zijn gericht op het privébalkon, waardoor gasten kunnen genieten van uitzichten op zee vanuit bed. De hoofdeinden van de bedden zijn versierd met shagreen leer en de meubels zijn bekleed met elegante Italiaanse stoffen. Gasten die in een Concierge Suite of in een suite van een hogere categorie verblijven hebben recht op een luxe hotelovernachting voorafgaand aan de cruise.

Superior Suite

Deze suite van 43m² is ruimtelijk en voelt chique aan. Het uitzicht op de oceaan maakt dat de suite gevuld is met licht en rust. De twee categorieën zijn voorzien van een groot balkon, een ruime zithoek en een inloopkast.

Deluxe Veranda en Veranda Suites

De Deluxe Veranda en Veranda suites in twee categorieën zijn 28m² en 34m² groot en behoren daarmee tot sommige van de meest ruimtelijke suites op instapniveau op zee. De suites hebben een warme uitstraling en beschikken over een gordijn dat het slaapgedeelte scheidt van het zitgedeelte. De salontafel is groot genoeg om te kunnen dineren in de suite en de suite beschikt over een groot bureau.

regent-seven-seas.

Observation Lounge

In aanvulling op de ontwerpen van de suites heeft Regent het interieurontwerp van de Observation Lounge aangekondigd. De Observation Lounge creëert het gevoel van een Engelse tuin. Het middelpunt van de Observation Lounge met lichte kleuren is een grote kroonluchter met handgeschilderde porseleinbloemen. Traditionele Engelse architecturale vormen versieren de muren en zijn gekleurd in neutrale tinten om een eigentijdse en elegante omgeving te creëren. Het meubilair draagt bij aan de rustige aard van de ruimte, dit komt door de zachte vormen en luxueuze stoffen, die gecreëert worden door vloeiende vormen van bloembladen. Speciaal produceerde kunst van Gorman Studios bevat handgeschilderde Engelse rozen en bloemen op glazen schermen om het uiterlijk van porseleinkroonluchters te weerspiegelen.

Regent Seven Seas Cruises

Regent Seven Seas Cruises biedt luxe reizigers een ongeëvenaarde ervaring. De moderne vier-schepen vloot van de cruisemaatschappij bezoekt meer dan 450 iconische en meeslepende bestemmingen over de hele wereld. In 2020 voegt Seven Seas Splendor een vijfde schip toe en groeit vervolgens met een zesde schip in 2023. Regent Seven Seas Cruises biedt cruises aan waarbij vrijwel alles inclusief is, met all-suite accommodatie, de grootste verscheidenheid aan onbeperkte gratis excursies in iedere haven, ongelimiteerde Wi-Fi, persoonlijke service, exquise cuisine, kwaliteitswijnen en sterke dranken, fooien en zelfs een hotelnacht voorafgaand aan de cruise voor gasten die verblijven in Concierge-suites en hoger. Regent Seven Seas Cruises heeft een een $125 miljoen renovatieprogramma voltooid om de gehele vloot te upgraden naar het niveau gezet van Seven Seas Explorer.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.