Beleef nu nog meer luxe bij Regent Seven Seas Cruises

Regent Seven Seas Cruises, de toonaangevende luxueuze cruiserederij voor oceaancruises, kondigt twee primeurs aan in de gastbeleving aan boord. Deze verbeteringen weerspiegelen de aanbevelingen van gasten en de meest recente cruisetrends: de opening van de ‘pool grill’ voor een ontspannen diner in de buitenlucht en de mogelijkheid voor gasten om gebruik te maken van het boordtegoed voorafgaand aan de cruise.

Diner bij zonsondergang aan het zwembad

Van oudsher serveren luxueuze cruises gastronomische maaltijden en heerlijke wijnen in de restaurants aan boord. Gasten van Regent Seven Seas Cruises hebben daarnaast voorgesteld om een informele dinerervaring te creëren die meer ontspannen is na bijvoorbeeld een dag vol excursies. De cruiserederij serveert vanaf nu elke avond een diner in de open lucht bij de ‘pool grills’ op alle vier de schepen. Ondanks de ongedwongen ambiance is er niets simpels aan het ‘pool grill menu’ van Regent Seven Seas Cruises. Het menu bestaat uit heerlijk gegrilde steaks, hamburgers, verse zeevruchten, sandwiches en salades, met uiteraard bediening aan tafel. De dresscode is casual.

 

 

“Elke gast heeft een andere definitie van luxe,” zegt President en CEO van Regent Seven Seas Cruises, Jason Montague. “Voor sommigen betekent luxe het kunnen genieten van de beste diners in een informele setting, terwijl ze kijken naar de zonsondergang midden op de oceaan. Het serveren van het diner bij de ‘pool grill’ is een extra stap die we maken in het leveren van een persoonlijke ervaring aan alle gasten.”

 

 

Boordtegoed kan nu vóór vertrek worden gebruikt

Ook op basis van gastaanbevelingen maakt Regent Seven Seas Cruises het nu mogelijk dat gasten al voorafgaand aan vertrek toegang hebben tot het eventueel van toepassing zijnde boordtegoed. Het boordtegoed houdt het onboard cruise credit in dat besteed kan worden tijdens het maken van een cruise. Te beginnen met reizen die vertrekken op of na 1 mei 2019, kunnen gasten hun boordtegoed gebruiken voor een verscheidenheid aan activiteiten en excursies voordat ze aan boord gaan. Zoals de Regent Choice Shore Excursions, en Executive Collection Private Car Tours die in de gehele vloot beschikbaar zijn of Culinary Arts Kitchen Classes aan boord van Seven Seas Splendor en Seven Seas Explorer.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.