Deze deelnemers trotseren de wind tijdens Kleintje Fiets4Daagse

Tijdens de week van de fiets stond op vrijdagmiddag 15 maart Kleintje Fiets4Daagse op het programma. De Provincie Drenthe en het programma bureau OpFietse hebben het mogelijk gemaakt om Kleintje Fiets4Daagse te organiseren.

Het was even spannend hoe de weergoden ons gezind zouden zijn. Gelukkig was het droog en zelfs zonnig. De wind zorgde voor een extra uitdaging, maar geen fietser liet zich erdoor uit het veld slaan.

 

 

Vanaf 12 uur kwamen de deelnemers van heinde en ver; van Zuid Holland, Brabant tot Friesland en Groningen aan toe. Iedereen was vertegenwoordigd en startten met frisse moed en tegenwind aan de 38 kilometer lange fietstocht. De route was gevarieerd. Men bracht een bezoek aan een boerenbedrijf en konden genieten van een versnapering onderaan de Col du Vam of de twee andere controleposten.

 

 

Na het fietsen was er een hartelijk ontvangst bij Brasserie Diggels in Westerbork met een warm hapje en drankje. Ook wachtte daar een leuke herinnering in de vorm van een certificaat en een rode rugzak van OpFietse gevuld met een attentie. Als kers op de taart kon iedereen op de foto met de echte Drentse fiets. Deze foto kregen ze als blijvende herinnering mee naar huis.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.