Op inspiratiereis naar Dubai en Abu Dhabi

Afgelopen zondag reisde een gezelschap bestaande uit 10 leisure professionals, op initiatief van Pleisureworld NRIT, af naar Dubai! Hoogtepunten tijdens hun tour zullen zeker zijn een sitebezoek aan Dubai Harbour, de ontvangst op het Consulaat Generaal van het Koninkrijk der Nederlanden en de internationale netwerkborrel.

In het gezelschap bevindt zich afgevaardigden namens toonaangevende Nederlandse bedrijven in verblijfsrecreatie, interieurbouw, dagrecreatie, consultancy, recreatiebouw en vastgoed.

In rap tempo

In de 4 dagen die volgen, laten zij zich inspireren door alle nieuwe trends en ontwikkelingen die in rap tempo plaatsvinden in de Verenigde Arabische Emiraten. Met nog zo’n anderhalf jaar te gaan voordat de EXPO2020 haar deuren opent, willen zij nu al ervaren hoe het komt dat Dubai, met Abu Dhabi in haar kielszog, één van de snelst groeiende toeristische trekpleisters in de afgelopen jaren is geworden.

 

 

Boordevol 4-daags programma

Het programma zit boordevol innovatieve leisurespots zoals de ‘s wereld grootse mall – Dubai Mall, VRPK, Destinatie City Walk, Dutch Design Center by SkYne, IMG Worlds of Adventure, Dubai Parks & Resorts en de hotspots van Abu Dhabi zoals Ferrari World en Warner Bros. World. Tijdens het bezoek aan de Burj Khalifa zal het letterlijke hoogtepunt van de reis worden bereikt, deze toren is namelijk de hoogste ter wereld (bijna 830 mtr). De Sheikh Zayed Grand Mosque in Abu Dhabi mag zeker ook niet ontbreken. Een bezoek aan The Old City of Dubai waarbij het gezelschap aan boord van een abra kan ervaren hoe oud en nieuw Dubai wordt geintegreerd, staat op de slotdag gepland.

 

 

Inzet groot netwerk VAE

Pleisureworld NRIT, die inmiddels een groot netwerk in de Verenigde Arabische Emiraten heeft opgebouwd, maakt tijdens de studie- en netwerkreis veel gebruik van expert-presentaties, backstage tours en er zijn veel momenten ingelast om lokale ondernemers te ontmoeten. Hoe ervaren zij het om in Dubai te ondernemen? Een ding is zeker: deelnemers zullen zeer geïnspireerd huiswaarts keren na 4 volle dagen te hebben doorgebracht in de bloeiende en liberale metropool Dubai, waar de Arabische cultuur en het moderne leven prachtig hand in hand gaan.

Hoogtepunten

Hoogtepunten gedurende de reis zijn een exclusieve site visit van het project – in aanbouw – Dubai Harbour Masterplan by Van Oord Marine Ingenuity, waarbij een grote nieuwe Marina, een Cruise Terminal (gereed voor de EXPO2020), publiek strand en ‘high rise’ appartementen worden gerealiseerd.
Tevens wordt het gezelschap ontvangen op het Consulaat Generaal van het Koninkrijk der Nederlanden in Dubai, alwaar een presentatie over EXPO2020 zal worden bijgewoond.
Een ander hoogtepunt zal zijn, de door Pleisureworld georganiseerde, internationale netwerkborrelaan boord van de Xclusive 36, waarbij een rondvaart wordt gemaakt rondom The Palm Jumeirah!

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.