De 50 indrukwekkendste roadtrips ter wereld

Een roadtrip is avontuur, de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt. Het boek Ultieme roadtrips bevat de 50 meest indrukwekkende en opwindende routes ter wereld. Routes die je ooit in je leven gereden moet hebben.

Over sommige doe je weken, over andere maar enkele uren, toch bevat dit boek stuk voor stuk spectaculaire routes. Door de ruige, door weer en wind geteisterde landschappen van Schotland, Noorwegen en IJsland, langs de lieflijke en zonovergoten Amalfikust in Italië én de oogverblindende Garden Route in Zuid-Afrika. Inclusief kaarten met alle routes, aanbevolen rijtijden en plekken om te stoppen.

 

Lees ook dit artikel: 100 jaar vliegt zo voorbij!

 

“Het maken van een roadtrip geeft je het ultieme gevoel van vrijheid!”

Marloes de Hooge, editor in chief Travelvalley

 

 

Het boek is geschikt voor zowel ervaren als onervaren reizigers door de groot wisselende type routes. Houd je van relaxed rijden? Dan vind je schitterende routes zoals Blue Ridge Parkway, Route des Vins d’Alsace en de romantische Straβe in Duitsland fantastisch. Voor de reizigers die van meer opwinding houden zijn er bochtige bergroutes zoals de Italiaanse Stelviopas en de Transfăgărăşanweg in Roemenië.

Ultieme roadtrips heeft het keurmerk van de succesvolle reiswebsite travelvalley.nl

Ultieme roadtrips | Colin Salter | 9789021571546 | € 25,- | 28 mei 2019

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.