De naakte Roadtrip

Wie aan vakantie in Zuid-Frankrijk denkt, denkt al snel aan zon, strand, goede wijn en kamperen! Maar niet iedereen denkt direct aan naaktkamperen. En toch is Frankrijk tevens wereldwijd ook de populairste naturistenbestemming. Dus wie even helemaal terug naar de basis wil, één met de natuur en zichzelf wilt zijn en op zoek is naar een oase van rust heeft een ruime keus aan kampeeraccommodaties als onderdeel van France 4 Naturisme.

Maar waarom je vastspelden op een locatie? Voor wie liever een luxueuze roadtrip aflegt in z’n blote billen om wel een keertje egaal bruin terug te komen van vakantie, presenteren wij een route vol verassingen.

Laat je koffer thuis

Een ding is zeker, op naturistenvakantie betekent minder bagage want je kleding laat je, grotendeels, thuis. Naast kleding kan je ook een deel van je dagelijkse zorgen thuislaten. Keuzestress over wat je aan moet trekken? Dacht het niet. Natte kledingstukken omdat ze weer eens op de grond zijn gevallen bij de douchecabines? Jij neemt alleen je handdoek mee. En zeg nou eerlijk, er is geen vervelender gevoel dan niet goed opgedroogde badkleding aantrekken. Geniet daarom in niets minder dan je adamskostuum in het culturele hart van de Provence. Ga voor luxe en beleef de vrijheid die naakt kamperen met zich meebrengt. Kortom, optimaal genieten terwijl je perfect in harmonie bent met de natuur!

 

 

Domaine de la Sablière

Jouw avontuur begint in het wonderschone zuidoosten van Frankrijk, namelijk in Saint Privat de Chamclos. De prachtige houten chalets op de camping Domaine de la Sablière garanderen een oase van rust. Deze ruime, luxe accommodaties zijn perfect voor het hele gezin. Geniet van de mooie vergezichten en proef de hoogstaande gastronomische gerechten. Of duik zelf in de lokale cuisine en volg een van de beroemde jam-workshops.

Domaine de Bélézy

Reis vervolgens in anderhalf uur door naar het hart van de Provence, tussen de Luberon en de Mont Ventoux, voor een onvergetelijke vakantie bij camping Domaine de Bélézy in Bedoin. Wie op zoek is naar een ‘groene vakantie’ zit hier goed. Ga langs op de mini boerderij met een biologische moestuin of proef de delicatessen gemaakt door regionale producenten. Ervaar de prachtige lavendelroutes die al meer dan een eeuw de identiteit van de Provençaalse landschappen vormen en geniet bij thuiskomst van een van de beauty & wellness behandelingen.

 

 

Le Serignan Plage Nature

Een kleine tweeënhalf uur rijden verder bevindt zich de luxe camping Le Sérignan Plage Nature in Sérignan. Deze camping vertegenwoordigt de charme van de Middellandse Zee aan een lang fijnzandstrand voor naturisten. Proef hier een van de cocktails in de schaduw van de eeuwenoude olijfbomen, ontspan in de Balneotherapieruimte of ontdek de lokale wijnen. Neem een duik in de Middellandse Zee, of maak gebruik van het 500m2 grote zwembad. Geniet overdag van de aangename strandbries en ‘s avonds van een van de jazzconcerten. Tussen de wijngaarden, de kuddes stieren en het Canal du Midi geniet je van een vakantie die in het teken staat van rust en welzijn.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.