Kom naar het Greek Dutch Expo Festival dit weekend

Op 15 tot met 17 maart 2019, wordt in Houten (Utrecht), het 2e Grieks-Nederlands Expo Festival georganiseerd bij Ellada Pantou, een coöperatie zonder winstoogmerk.

Cultuur

Deze beurs staat in het teken van de sterke relatie tussen Griekenland en Nederland met veel aandacht voor cultuur, de handelsbetrekkingen en uiteraard lekker eten en drinken. Hun visie is om over de hele wereld de boodschap uit te dragen dat Griekenland vooral ‘cultuur’ betekent.

Inktvis is een populair gerecht Griekenland

Inktvis is een populair gerecht Griekenland

Het hoofddoel is het versterken van de commerciële en culturele banden tussen Nederland en Griekenland. Het exportgerichte Grieks-Nederlands Festival is een 3-daagse beurs met evenementen en activiteiten dat jaarlijks plaatsvindt in Nederland. De beurs brengt de Grieks-Nederlandse betrekkingen onder de aandacht. Wij zorgen daarom voor een permanente dialoog tussen Griekenland en Nederland waarbij commercie en cultuur de hoofdthema’s zijn.

 

 

Op deze beurs ervaart u Griekenland van verschillende kanten. U kunt typisch Griekse gerechten proeven. Ook kunt u kennismaken met de nieuwste producten en diensten uit Griekenland. Tijdens de geplande optredens en voorstellingen kunt u verder kennismaken met de Griekse kunst & cultuur.

Een festival dat je moet bezoeken

Het Grieks-Nederlands Expo Festival is daarnaast een must voor alle ondernemers die direct of indirect met Griekenland te maken hebben. Een unieke gelegenheid om uw producten en diensten te promoten en onder de aandacht te brengen van een specifieke doelgroep. Voor kennismaken, zakendoen en samenwerken, tijdens dit evenement krijgt u hiertoe alle gelegenheid.

 

 

Ook dit jaar biedt het Grieks Nederlands Expo Festival een aantrekkelijk programma van activiteiten over eten, drinken en multicultureel entertainment. Voor meer informatie over het Grieks-Nederlands Expo Festival en de Griekse mede-exposanten kijk naar, www.gnef.nl.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.