Moet je nou lachen of huilen om Brexit?

Op zondag 17 maart a.s. presenteert Paradiso het comedy programma ‘Sunday Roast – The Great British Rip Off’ met onder meer komieken Howard Komproe, Adam Fields, William Sutton en Nigel Williams.

Over drie weken verlaat het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie, maar veel is nog onduidelijk. Komt er een Brexit deal of niet? Wat zullen de consequenties zijn van een deal of no-deal Brexit? Of wordt de Brexit toch nog uitgesteld? Ook is er nog enige mate van ongeloof over de uitslag van het Britse referendum en dat slechts een krappe meerderheid de doorslag gaf voor zo’n belangrijke beslissing. En wat te denken van een van de meest gezochte zinnen in Google op de avond na het referendum: “What is de EU?”

 

 

Sunday Roast – The Great British Rip Off

Je weet niet of je nou moet lachen of huilen om die Brexit. En dus gaan we maar lachen. Op zondag 17 maart presenteert Paradiso het programma ‘Sunday Roast – The Great British Rip Off’ met Brits-Nederlandse komieken Adam Fields, William Sutton, Nigel Williams en Ken Parsons. De presentatie is in handen van Howard Komproe. Er is muziek van dj Alec Smart en singer-songwriter duo Luke Nyman & Rei Satoshi. Het Engelstalige comedy platform Quiet Night In presenteert een video-compilatie van comedy hoogtepunten. Theatergezelschap Olifant Takeover verzorgt de ‘royal entertainment’ en er kan gedronken worden bij de Pink Gin Bar.

 

 

Praktische informatie

Er zijn twee voorstellingen op zondag 17 maart. De middagvoorstelling om 16.00 uur is geheel in het Engels. De avondvoorstelling om 20.00 uur is in het Nederlands en Engels en heeft een minimumleeftijd van 18 jaar. Beide voorstellingen zijn met zitplaatsen, in de Grote Zaal van Paradiso in Amsterdam.

Zondag 17 maart 2019
Paradiso, Amsterdam
Grote zaal
Middagvoorstelling 16.00u (alleen Engels): https://paradi.so/SundayRoast16hrs
Avondvoorstelling 20.00u (Nederlands & Engels, 18+): https://paradi.so/SundayRoast20hrs
Facebook event

Tickets:

Regulier: €14,50 incl. lidmaatschap en servicekosten
G&T ticket (including 1 free Gin & Tonic): €17,- incl. lidmaatschap en servicekosten
Studenten: €10,- incl. lidmaatschap en servicekosten

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.