Digitale host maakt exclusieve accommodaties nog comfortabeler

Als eerste Nederlandse aanbieder van hoogwaardige en exclusieve vakantieaccommodaties biedt LARGO haar gasten in een aantal geselecteerde resorts nu de dienst Suitepad aan.

Suitepad is een zogenaamde digitale host: een tablet waarmee gasten op zeer gebruiksvriendelijke wijze alles in en om hun villa digitaal kunnen regelen. Van de keukenapparatuur tot de sfeerhaard en van de Hi-Fi tot de domotica: alles is helder en overzichtelijk te vinden en eenvoudig aan te sturen. Bovendien vinden gasten er van alle apparatuur de gebruikshandleidingen. Maar Suitepad gaat niet alleen om techniek.

 

 

Suitepad presenteert ook alle beschikbare activiteiten en bezienswaardigheden, restaurants in de omgeving – uiteraard inclusief mogelijkheid om direct te reserveren – en nog veel meer. Precies in lijn met wat de gasten bij LARGO kunnen verwachten: exclusieve service en optimaal comfort. Bovendien kunnen gasten via de tablet communiceren met de receptie en biedt het apparaat een breed scala aan radiostations en spelletjes.

Nog verder ontzorgen

In high-end hotels in Nederland wordt Suitepad al gebruikt, maar in villa-resorts is LARGO de eerste in Nederland die het apparaat introduceert. Tanya Joustra, General Brand Manager LARGO, is opgetogen over de nieuwe digitale service: “Met deze digitale host gaan we opnieuw een stap verder in het ontzorgen van onze gasten. Het is een waardevolle en duurzame ontwikkeling waarmee we een extra dimensie toevoegen aan het verblijf in onze resorts.

 

 

Of het nu gaat om een restaurantreservering, tips voor leuke activiteiten in de directe omgeving of contact met de receptie, het kan allemaal simpel en snel via Suitepad. En hij is zo gebruiksvriendelijk dat jong en oud er probleemloos mee overweg kunnen.”Suitepad is vanaf 1 maart exclusief beschikbaar in LARGO Noordzee Resort Vlissingen, LARGO De Parade Cadzand-Bad, LARGO Penthouse Duinhof Cadzand-Bad. Andere resorts volgen binnenkort.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.