Geniet van de voorjaarszon bij Amare Beach Hotel Marbella

Het Amare Beach Hotel Marbella opent deze week haar deuren weer voor het nieuwe seizoen. Perfect als je zin hebt in zon, zee en strand! Op slechts 3 uur vliegen geniet je van het Spaanse eten, proost je in de Belvue Rooftop Bar met een van de nieuwe cocktails van Diego Cabrera.

Laat je verwennen met een spabehandeling en geniet je van de zon aan het stand of bij het zwembad van het hotel. Het Amare Beach Hotel Marbella opent deze week haar deuren weer voor het nieuwe seizoen. Perfect als je zin hebt in zon, zee en strand! Op slechts 3 uur vliegen geniet je van het Spaanse eten, proost je in de Belvue Rooftop Bar met een van de nieuwe cocktails van Diego Cabrera. Laat je verwennen met een spabehandeling en geniet je van de zon aan het stand of bij het zwembad van het hotel.

 

 

Amare Beach Hotel Marbella

Het Amare Beach Hotel Marbella aan de Costa del Sol die alle benodigdheden heeft voor een heerlijk verblijf: het is een adult-only hotel dat direct gelegen is aan de boulevard en het strand, op een steenworp afstand van het historische centrum van het elegante Marbella. Met ruime, moderne kamers, een spa, een stijlvolle beach club, een heerlijk restaurant, een buitenzwembad met jacuzzi en een rooftopbar met een spectaculair uitzicht over Marbella, heeft het hotel alles in huis om haar gasten een luxe vakantie te bieden. Met de blauwe retro fietsen van het hotel ontdek je op je eigen tempo de omgeving.

Culinair & Muziek

In Amare Beach Hotel Marbella is er op gebied van gastronomie voor ieder wat wils. Voor Latijns-Amerikaanse fusion-gerechten kun je de hele zomer terecht bij Hayaca, het pop-uprestaurant gecreëerd door Mauricio Giovanini, de getalenteerde chef-kok van het Michelin-sterrenrestaurant Messina. Messina is gelegen naast het hotel en kreeg haar eerste Michelin-ster in 2016. Zin in zeevruchten? Bezoek restaurant Mare Nostrum om te genieten van gezonde en smakelijke gerechten met uitzicht op zee.

 

 

Dit seizoen kun je in het hotel genieten van verschillende muziekevenementen. Dans mee op zwoele Cubaanse muziek, geniet van modeshows, kijk je ogen uit tijdens de Bonfire Night met een spectaculaire vuurwerkshow, of ga lekker relaxen in de Belvue Rooftop Bar onder het genot van een (zelfgemaakte) cocktail en chill out muziek van de verschillende DJ’s. In Amare Lounge kun je tijdens je diner genieten van heerlijke jazz, soul, flamenco en nog veel meer. Als je graag zelf bezig bent, zijn er drie masterclasses per week, voor flamenco, DJ-skills en cocktails shaken.

Wellness

Kom tot rust in de spa van Amare Beach Hotel Marbella tijdens een heerlijke spabehandeling. Probeer vooral de nieuwe ‘Sleep Ritual’ behandeling, een ontspannen massage om stress te verminderen, je lichaam te herstellen en door middel van slaapinductie weer in balans te komen.

Kunst & Cultuur

Het Amare Beach Hotel Marbella heeft kunst en cultuur hoog in het vaandel staan. Het hotel organiseert bijvoorbeeld meerdere thema avonden in de Amare Club en Belvue Bar. Met haar concept, Amare Art, verandert het hotel in een ‘arty’ ruimte die verbonden is met haar gasten en hun esthetische gevoel stimuleert. Kunstenaars gebruiken de faciliteiten van het hotel als hun canvas en laten deze tot leven komen met unieke kunstexposities.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.