Dit is het nieuwe 4-sterren Beach Hotel op Ibiza

Ibiza krijgt ook een adult only Amàre Beach Hotel. Na het succes van de luxueuze vestiging in Marbella, is Ibiza de volgende stap in de ontwikkeling van het Amàre merk. De hotelgroep opent in juli haar tweede locatie aan het Cala de Bou strand met uitzicht op de San Antonio Baai. Een perfecte plek voor een vakantie voor stelletjes of een weekend weg met vrienden. Het Mediterrane eilandgevoel gaat bij Amàre hand in hand met technologische snufjes en ultieme luxe.

Flinke verbouwing

De verbouwing van het hotel is op dit moment in volle gang. Het hotel zal van binnen en buiten grondig worden aangepakt. Alle kamers en openbare ruimtes krijgen een update om aan het Amàre niveau te voldoen. Het hotel gaat in juli 2019 open voor het publiek.

 

 

Genieten op een top locatie

Amàre Ibiza wordt een modern 4-sterren adult only hotel met 366 kamers. De twee majestueuze gebouwen aan het strand bieden de gasten een adembenemend uitzicht met prachtige zonsondergangen die de ware essentie van Ibiza weerspiegelen. Gasten verblijven op 20 kilometer van Ibiza Airport en het befaamde Sant Antoni de Portmany is slechts 4 kilometer verderop te vinden. Deze korte afstand is goed af te leggen met een van de Vintage Amàre fietsen. Het uitgaansgebied is bereikbaar per auto, te voet of zelfs met een boot vanaf de steiger bij het hotel. Je kunt er ook een boot huren om één van de mooiste baaien van het eiland te bezoeken, zoals Platges de Comte of Cala Bassa.

 

 

Ruime kamers

Bijna alle kamers hebben een privé terras en meer dan 80% van de kamers heeft uitzicht op zee. Gasten die verblijven in de Premium kamers hebben toegang tot ‘The One’ premium lounge en genieten van vele andere extra’s. De kamers zijn ruim met een transparante badkamer en beschikken over de nieuwste technologie, zoals high-speed Wi-Fi en andere functies die ontworpen zijn voor de digital natives.

Amàre Club

De uitstekende combinatie van land en zee komt volledig tot uiting in de drie exclusieve ruimtes van Amàre Club: Amàre Pool met twee outdoor zwembaden, ligbedden en een jacuzzi; Amàre Beach, voor ontspanning en een directe verbinding naar het strand Cala de Bou, waar ook een kiosk te vinden is met heerlijke snacks; en Amàre Lounge waar hotelgasten kunnen proeven van allerlei smaken uit de internationale keuken, maar ook van mediterrane delicatessen. Alle drie de gedeeltes hebben een modern design met spectaculair zeezicht.

Culinair genieten

Een van de restaurants van het hotel zal Hayaca gaan heten, een concept van Michelin-sterrenchef Mauricio Giovanini, en zal een Latijns-Amerikaans fusionrestaurant worden. De zonsondergangen zijn het best te zien vanaf Belvue Rooftop Bar op het dak van het Amàre Beach Hotel Ibiza. Het hoogtepunt hier is de infinity pool met een prachtig uitzicht over de baai. Amàre Ibiza heeft de Sunset Ritual gecreëerd, een magisch moment waar gasten van muziek en de veranderende zonnestralen kunnen genieten terwijl de zon langzaam verdwijnt aan de horizon.

Entertainment

In het hotel zal een uitgebreid entertainmentprogramma worden aangeboden om het verblijf nog aangenamer te maken. Denk hierbij aan salsa avonden, themafeestjes, live muziek en DJ’s onder het genot van een uitzonderlijke cocktail van Diego Cabrera, een van de beste bartenders van Spanje.

Wellness en wellbeing

Dan is er ook nog Amàre’s Fitness by Technogym, waar de focus ligt op ontspanning, wellness en personal care. De gym is 24/7 geopend en biedt een personal trainer en verschillende yogalessen. Naast een gym heeft het hotel ook een Wellness by Germaine, waar je volledig tot rust komt onder het genot van een massage, facial of body treatment. Hier worden tal van schoonheids- en huidverzorgingsbehandelingen aangeboden met gebruik van het exclusieve merk Germaine de Capuccini. Liever actief bezig, raak dan alle energie kwijt op een van de fitnessapparaten in de gym of doe wat avontuurlijks buiten, zoals jetskiën of snorkelen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.