Handdoek van maar 12 gram

De nieuwe Airlite Towel van Sea to Summit is ultracompact, vederlicht, sneldrogend en erg hygiënisch. De reishanddoek van 36 x 84 cm (maat M) weegt slechts 12 gram. Opgevouwen past hij moeiteloos in de palm van je hand.

De zijdezachte handdoek absorbeert meer dan drie keer zijn gewicht in water. Ideaal voor op reis, onderweg of in de sportschool.

 

 

De Airlite Towel is gemaakt van ultrafijn geweven materiaal en is daardoor zeer klein op te vouwen. Het past in het bijgeleverde neopreen opbergzakje dat je makkelijk meeneemt in je rugzak, heuptas, sporttas of reistas. Dankzij een lus kun je het ook bevestigen aan je riem of de schouderband van je rugzak.

 

 

De innovatieve microvezel maakt de handdoek ijzersterk en tegelijk zijdezacht. Na gebruik is hij ook nog eens supersnel droog: uitwringen is voldoende. Verkrijgbaar in vier maten: S, M, L en XL. Sea to Summit ontwikkelt uitrusting die het buitenleven lichter, comfortabeler en prettiger maakt.

Informatie

De Sea to Summit Airlite Towel is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops. Consumentenadviesprijs maat M € 13,95. Ga voor meer informatie naar de website.

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.