Lichtgewicht slaapsysteem voor een heerlijke nachtrust

Sea to Summit ontwikkelt uitrusting die het buitenleven lichter, comfortabeler en prettiger maakt. Wil je goed slapen na een dag inspanning in de buitenlucht, dan biedt Sea to Summit ideale slaapsystemen. Overdag licht en compact voor in je rugzak, ’s nachts comfortabel en warm voor een heerlijke nachtrust.

Een voorbeeld van een goed op elkaar afgestemd Sea to Summit slaapsysteem bestaat uit de Ultralight Insulated Airmat, een Trek TK II donzen slaapzak en een Aeros Premium Pillow.

 

 

Sea to Summit Ultralight Insulated Airmat

De Sea to Summit Ultralight Regular Slaapmat is een comfortabele slaapmat met een ultra laag pakvolume en gewicht. Hij is opgebouwd uit 181 Air Sprung Cells, mini luchtkamers die hetzelfde werken als de pocketveren van een matras, waardoor ze heerlijk comfortabel liggen. De Air Sprung Cells zorgen ook voor een goede warmte-isolatie: elke cel is gevuld met Thermolite® insulation loft wat zorgt voor een minimaal warmteverlies.

 

 

De mat is gemaakt van sterk 40D ripstop nylon en voorzien van een Exkin Platinum® coating die je warmte terugreflecteert. Binnenin de mat is een antibacteriële coating aangebracht, zodat hij ook van binnen schoon en hygiënisch blijft. Elke cel is door een puntlas vastgezet en hierdoor extra stevig. De mat is voorzien van een multifunctioneel ventiel waarmee je de slaapmat snel en makkelijk kunt opblazen en waarmee je de hardheid fijn kunt afstellen. Consumentenadviesprijs 139,95.

Sea to Summit Trek TK II donzen slaapzak

De Sea to Summit Trek TK II is een mummieslaapzak met net wat meer bewegingsruimte waardoor je comfortabeler ligt. De lichtgewicht slaapzak is gemaakt van 33D nylon en heeft een vulling van Ultra-Dry Down 650+ dons waardoor je lekker warm blijft tot wel -8 graden Celsius.

De slaapzak kan met een ritssluiting bijna volledig worden dichtgeritst. Hiermee voorkom je dat warme lucht ontsnapt, waardoor je zelfs bij extreem koude temperaturen warm blijft. Je bergt de slaapzak op in het meegeleverde compressietasje waardoor het een pakketje wordt dat kleiner is dan een drinkfles. Consumentenadviesprijs € 289,95.

Sea to Summit Aeros Premium Pillow

Het luxe high performance kussen Aero Premium Pillow is licht, compact en heerlijk zacht. Het opblaasbare kussen is zo geconstrueerd dat de buitenlaag maximaal comfort geeft en toch ondersteund wordt door een stevige luchtkamer. De synthetische vulling tussen de buitenkant en de luchtkamer verhoogt het comfort en houdt het transpiratievocht weg. De schelpvormige onderkant zorgt voor een comfortabele ligging van de schouders: of je nu op je rug of op je zij slaapt. Dankzij het multifunctionele ventiel is het kussen in een paar maal blazen vol. Het kussen weegt 79 gram. Consumentenadviesprijs 34,99.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.