Neckermann voor één dag Neckervrouw op Internationale Vrouwendag 2019

Neckermann Reizen zet de hele week de vrouw in het zonnetje, in het kader van de Internationale Vrouwendag op 8 maart 2019. Internationale Vrouwendag, dit jaar bij de reisorganisatie met thema #BalanceForBetter, draait het om de vrouw in diverse opzichten, zoals onafhankelijkheid, recht en het gevoel van kracht en balans.

Op deze dag wordt Neckermann voor een dag Neckervrouw.

 

 

Leading Lady

Carola Hoekstra, Managing Director van Thomas Cook Nederland waar Neckermann Reizen onder valt, is één van de weinige vrouwen aan de top binnen de toerismebranche. In deze positie nam zij tijdens de Vakantiebeurs deel aan het panel ‘Leading Ladies’, georganiseerd door Transavia Hierin werd gesproken over hoe vrouwen hun privéleven combineren met een zakelijke functie aan de top, aangezien er in Nederland nog weinig vrouwen op topfuncties zitten. Ook gaf Hoekstra een interview aan Benelux Power Play, waar zij als enige vrouw tussen 9 mannen uit de Benelux staat.

 

 

“Zodra de juiste ambitie en mindset er is, maakt het voor mij niet uit of er een man of vrouw aan de top staat. Het gaat om de kwaliteit. Ik vind het jammer dat er nog zo weinig vrouwen aan de top staan in het Nederlandse bedrijfsleven, binnen de internationale Thomas Cook Group wordt er veel aandacht aan besteed en bieden we vrouwelijke collega’s die de ambitie hebben hoger op te komen, graag een helpende hand”, vertelt Carola Hoekstra.

Voor de klant

Ook voor de consument staat, voor de reisorganisatie, de vrouw op deze dag centraal, want voor Neckermann Reizen is de vrouw ook in vakanties de Leading Lady. “We zien al dat vrouwen een grote rol spelen in het boekingsproces. 48% van de vrouwen geeft aan dat zij de hoofdbeslisser is of een grote invloed heeft op het uiteindelijke besluit”, zegt Sylvia Verhoeff, Customer Insight Specialist, “Bij mannen is dit nog geen 29%”. Neckermann Reizen zet de hele week #BalanceForBetter centraal, waarin het draait om het in balans blijven van de vrouw. Passend hierbij is het SENTIDO hotelmerk, waar het draait om het prikkelen van de zintuigen en ontspannen. In deze hotels worden dagelijks Day breaks, een combinatie van yoga en thai chi, georganiseerd en zijn er veel mogelijkheden om te relaxen en het lichaam in balans te brengen. Reizigers hebben tot en met maandag 11 maart 2019 de kans om hun vakantie in een SENTIDO hotel met een mooie korting te boeken. Het hotelmerk bestaat dit jaar ook nog eens 10 jaar, waardoor het dubbel feest is. Kijk ook eens op de website.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.