Grootste editie Vrouw! over enkele dagen van start!

Vrouwen in Noord-Nederland maken zich op voor de 12e editie van Vrouw! Van vrijdag 8 t/m zondag 10 maart wordt het WTC Expo in Leeuwarden omgetoverd tot een wereld vol met beauty, health, fashion, lifestyle én food & drinks.

Met meer winkels en programma items dan ooit tevoren kunnen bezoekers zich verheugen op een weekend vol shoppen, sneupen, workshops volgens en genieten van shows en optredens.

Beauty, wonen en nog veel meer inspiratie!

Voor de nieuwste trends op het gebied van beauty en wonen ben je aan het goede adres bij Vrouw!. In drie inspiratiehuisjes ingericht door verschillende woonwinkels waan je je in een wereld vol met wooninspiratie. Op het Beautyplein vind je alles voor je uiterlijk én innerlijk en word je door vele demonstraties geïnspireerd. Zo krijg je onder andere alle ins- en outs over een stralende make-up look, een traditionele Thaise Massage en een egale spraytan.

 

 

Vrouw! krijgt dit jaar ook een sensueel tintje. Sensual VR presenteert een licht-erotische VR ervaring waarbij vrouwen virtueel een bezoek brengen aan de penthouse van Mr. Purple. Kies uit de scenario’s mild, spannend en stout en experimenteer met sensualiteit. De VR ervaring is geïnspireerd op de boeken en films van Fifty Shades of Grey.

Live optredens bekend van The Voice of Holland

Na een middag shoppen toe aan een muzikale break? Geniet dan van live optredens van Bram Houg, Ronald Klungel en Silke van de Klundert bekend van The Voice of Holland. Als dynamische duo’s verzorgen zij iedere dag heerlijke sounds en fijne deuntjes.

Datum Vrouw! 2020 bekend!

Met Vrouw! 2019 nog in het vooruitzicht is de datum van Vrouw! 2020 al bekend! De 13e editie van Vrouw! zal plaatsvinden op 13, 14 en 15 maart 2020. Zet de datum vast in je agenda!

 

 

Vrouw! 2019 is op vrijdag 8 maart geopend van 13.00 – 22.00 uur en op zaterdag 9 en zondag 10 maart van 10.00 – 18.00 uur. Het volledige programma, de plattegrond & deelnemerslijst, het laatste nieuws en de online kaartverkoop vind je op de website.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.