Zes hotspots om het hele jaar door het vrouw-zijn te vieren!

Afgelopen dinsdag was het International Women’s Day. De dag van de vrouw waarbij we stilstonden bij prestaties van krachtige vrouwen van over de hele wereld. Het thema van dit jaar was sisterhood: ongeacht huidskleur, achtergrond of cultuur, zijn we allemaal verbonden als zusters. Maar waarom beperken wij onszelf tot slechts één dag?

Met vriendinnen op stap

Met vriendinnen op stap

Sta vaker stil bij jouw prestaties en vier het vrouw-zijn het hele jaar door. Plan vaker een vrouwenavondje samen met je vriendinnen in één van de hotspots die Amsterdam rijk is. Booking.com selecteerde speciaal voor jou de leukste hotel restaurants waar je heerlijk met je vriendinnen kunt tafelen. Onder het genot van een heerlijke cocktail, toasten jullie hier vanavond nog op jezelf en alle andere vrouwen!

 

ZIE OOK: Airbnb steeds grotere concurrent Booking.com

 

Op zoek naar andere hotspots of plekken voor een vrouwenonderonsje? Met meer dan 21 miljoen aanbevelingen van klanten wereldwijd, helpt Booking.com’s Destination Finder iedere vrouw in de zoektocht naar de leukste plekken.

 

 

  1. Hoxton – Lotti’s
  2. Morgan & Mees
  3. Andaz – Blue Spoon
  4. Conservatorium Hotel – Taiko
  5. Pulitzer Hotel – Jenz
  6. Hotel de Hallen – Halte 3

In welke hotspot kunnen wij jou en je vriendinnen dit weekend vinden? Laat het ons weten via #Bookingcom

Comments are closed.