Een schitterend 2019 met nieuwe sterren van wereldformaat

In de TripAdvisor Traveller’s Choice Awards 2019 werd Sani Resort zopas bekroond in de top tien beste luxehotels en de top tien beste familieresorts van de wereld.

Sani schittert eens te meer in 2019 met nieuwe sterren van wereldformaat en indrukwekkende services die aansluiten bij de tijdsgeest. Het vijfsterrenresort in het Griekse Chalkidiki wil elke gast ieder jaar een onvergetelijke ervaring bezorgen.

 

 

  • Sani kondigt fier het nieuwe partnership aan met tennislegende Rafael Nadal voor het Rafa Nadal Tennis Centre.
  • Sani Asterias werkt samen met Mauro Colagreco, chef met drie Michelinsterren en eigenaar van het restaurant Mirazur, erkend als derde beste restaurant van de wereld in de San Pellegrino Top 50.
  • Sani Suite Collection introduceert een nieuwe service-ervaring voor de meest veeleisende gasten die verblijven in de exclusieve suites van het resort.
  • Een babyfluisteraar geeft gepersonaliseerde tips aan jonge families die voor het eerst met de baby reizen.
    Het nieuwe avonturenpark wacht adrenalinezoekers op met ziplines en bruggen die ophangen tussen de bomen.

Het eerste Rafa Nadal Tennis Centre in Griekenland

Sani Resort en tennislegende Rafael Nadal zijn fier een overeenkomst te hebben voor het eerste Rafa Nadal Tennis Centre van Griekenland, dat opengaat in april. De gasten van het resort kunnen ongeacht hun leeftijd of spelniveau tennissen als een professional op een van de acht gloednieuwe gravelbanen. Ze worden begeleid en gemotiveerd door deskundige coaches die hun opleiding kregen in de Rafa Nadal Academy in Mallorca. Gasten krijgen een trainingsschema op hun maat, ontwikkeld en opgesteld door Rafa Nadal en zijn technische staff.

Het Rafa Nadal Tennis Centre zal de sportfaciliteiten van Sani Resort verder uitbreiden. Dat terwijl het nog geen jaar geleden is dat er de voetbalacademie in samenwerking met de Chelsea FC Foundation werd gelanceerd voor kinderen van 4 tot 16 jaar. Daarnaast zijn er ook de KTM-wielerclub, de waterski-academie met instructeurs die zijn gecertificeerd door British Water Ski & Wakeboard en de zeilacademie die intensieve cursussen van negen uur met professionele instructeurs aanbiedt. ​​

Samenwerking met Mauro Colagreco

Sani Asterias en Water Restaurant zullen vanaf 2019 samenwerken met Mauro Colagreco, chef met drie Michelinsterren en eigenaar van het restaurant Mirazur (Menton, Frankrijk), gerangschikt als derde beste restaurant van de wereld in San Pellegrino’s World’s Top 50 Beste Restaurants.

Mauro Colagreco werd in 2009 bekroond als Chef van het Jaar door de Franse Gault & Millau restaurantgids en ontving zijn derde Michelinster in 2019. Hij heeft voor het Water Restaurant zorgvuldig menu’s samengesteld met een uitgesproken mediterrane en Franse focus, die zullen voldoen aan de meest veeleisende smaakpapillen. Deze gaan perfect samen met een fijne reeks aangepaste wijnen afkomstig uit Griekenland en de hele wereld.

​Sani Suite Collection

Met de Sani Suite Collection introduceert Sani Resort een nieuwe, ongeëvenaarde service-ervaring. Deze is gereserveerd voor de meest veeleisende gasten die verblijven in Sani’s exclusieve suites, in elk van de vijf hotels. De Sani Suite Collection brengt de suitegasten een volledig individueel en persoonlijk niveau van service – vóór aankomst, tijdens het verblijf en bij vertrek, afgestemd op hun behoeften en smaak.

 

 

​Gasten genieten een gepersonaliseerde vakantieplanning voor hun vertrek en tijdens hun verblijf, met reservaties voor het restaurant, de spa, activiteiten en kinderopvang. Bij aankomst worden de koffers voor hen uitgepakt en bij vertrek ingepakt. Speciale attenties in de suite worden afgestemd op de voorkeuren van de gasten. Een babyfluisteraar geeft zelfs gepersonaliseerde tips aan jonge families die voor het eerst met de baby reizen. ​Met een privéchauffeur verkennen Suite Collection gasten het adembenemende schiereiland, waarna ze uitrusten op een exclusief, voorbehouden strand. Een exclusieve service op maat met eindeloze mogelijkheden.

De babyfluisteraar

Gasten van de Sani Suite Collection die voor het eerst met de baby reizen, kunnen gratis een beroep doen op de babyfluisteraar. Door gepersonaliseerde tips en een antwoord te geven op alle vragen van families die met jonge kinderen reizen, neemt Sani Resort elke mogelijkheid tot vakantiestress weg. Het baby- en peuteradviesprogramma op maat is een samenwerking met de bekende Engelse babyfluisteraar Carole Mae Consulting. De service helpt om de slaap en het gedrag van jonge kinderen aan te passen aan de vakantieomgeving, zodat het hele gezin sneller kan genieten van alle luxe die het resort te bieden heeft. De service is beschikbaar voor alle gasten, en wordt gratis aangeboden voor gasten van de Sani Suite Collection.

​Avonturenpark Sani

​Het nieuwe avonturenpark van Sani belooft geweldige kicks in de toppen van de bomen van Sani Resort. Avonturiers vinden opwinding en plezier in de lucht terwijl ze de ziplines en bruggen tussen de platforms in de bomen uitproberen. Er zijn zes parcours die een verschillend niveau bieden, met name twee training parcours, twee familieparcours en twee jeugdparcours. Er is vriendelijke begeleiding door instructeurs om een woordje uitleg te geven en een handje te helpen waar nodig. Het avonturenpark kan tot 100 gasten tegelijk ontvangen.

Sani Digi-detox

​Een verblijf bij Sani is het ideale moment om tijd te maken voor elkaar. Sani moedigt gasten aan om alle devices gewoon uit te schakelen en maximaal te genieten van de wonderlijke natuur in en om het resort en van de grote waaier aan activiteiten. Je kan de hele dag door plezier hebben samen, mountainbiken door dichte dennenbossen, leren zeilen bij de Marina Sailing Academy, voetbalskills ontwikkelen bij de Sani Football Academy in samenwerking met de Chelsea FC Foundation, Lego robotlessen volgen… Je verbaast je hoe snel kinderen met de echte wereld connecteren, eens ze zich hebben losgekoppeld van de digitale wereld.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.