Thessaloniki is een uniek citytrip-bestemming in Griekenland

Tijden de Vakantiebeurs 2019 in Utrecht zal Thessaloniki, de eregast-bestemming van het Griekse paviljoen zijn. U kunt bij deze speciale gelegenheid, de Griekse paviljoen bezoeken en de stand van Thessaloniki tijdens de eerste dag van de beurs om een uur ’s middags, voor een hapje een drank en om informatie in te winnen voor deze bijzondere stad.

Bijzondere citytrip bestemming

Thessaloniki is de een na grootste stad van Griekenland en bij uitstek een bijzondere citytrip-bestemming. De goede prijs-kwaliteit verhouding, de vriendelijke bevolking en de culturele achtergrond zijn zeer aantrekkelijke factoren voor de potentiële bezoekers, die gebruik kunnen maken van de frequente rechtstreekse vluchten van Transavia.

 

 


Thessaloniki is een stad met de dynamiek van een studentenstad, geladen met historie, kenbaar door haar vele, vooral Byzantijnse monumenten, haar keuken en de bijzondere ligging aan de baai van Thermaikos met de lange zeeboulevard. Een bijzondere stad als citytrip-bestemming.

De Witte Toren

De Witte Toren


Deze kerst zijn er extra redenen om Thessaloniki te bezoeken. Deze kerst worden veel activiteiten in de stad georganiseerd om samen de kerst te vieren:

  • De festiviteiten beginnen met een kerstbazaar bij het gemeentehuis waar u de gelegenheid hebt om lokale kerst producten te kopen voor uw kerstmandje.
  • De kerst `VOROINA` bij Electra palace hotel is een uniek gelegenheid om de lokale feest wijnen te proeven en in contact te komen met de producenten van associatie van wijn producten in Noord Griekenland.
Wijnen proeven

Wijnen proeven

Elfen en meer… bij Aristoteles plein, in het centrum van Thessaloniki:

- De burgemeester van de elfen zal de bezoekers begeleiden bij een bezoek in het huis van Santa Claus.
– Een bezoek brengen in het huis van de elf van de alchimie
– Een bezoek brengen in het huis van de elf van de uitvindingen
– Een bezoek brengen in het huis van de elf van kerst delicatessenDaarnaast zullen enkele kerst activiteiten worden georganiseerd bij Aristoteles plein zoals

  • De verlichting van de kerstboom
  • Live optreden van kerst liederen

  • En een rijk aan festiviteiten in het oudejaarsavond dia zal eindigen met een spektakel aan vuurwerk. Tot ziens in Thessaloniki!

 

Meer informatie op:
www.thessaloniki.travel

www.inthessaloniki.com

http://www.visitgreece.gr/en/downloads/guides/thessaloniki_travel_guide

 

 

 

  

Comments are closed.