Dit zijn de mooiste locaties in Nederland voor je vakantiewoning

Heb je de droom om een vakantiewoning te kopen in eigen land? Bij het kopen van een tweede woning komt het een en ander kijken. Wat voor type woning ga je kopen en in welke regio wil je zitten? Laat je inspireren door de mooiste vakantiewoningen en locaties in Nederland.

Lekkere plek voor tijdens het weekend of vakantie

Ben je opzoek naar een lekkere woning waar je de weekenden kan doorbrengen of voor tijdens je vakanties? Natuurlijk kun je een woning of appartement kopen maar heb je al eens gedacht aan een stacaravan of chalet? Er zijn aanbieders en die verkopen zowel nieuwe als gebruikte stacaravans en chalets. Zit je droomwoning er niet tussen? Je kunt je chalet ook op maat laten bouwen. Je stacaravan of chalet kun je vervolgens op vele plekken in Nederland neerzetten.

De mooiste locaties in Nederland

Misschien ben je er al lang uit wat voor een type vakantiewoning je zoekt. Heb je al nagedacht over de locatie? Hoewel ons land vrij klein is, zijn er grote verschillen te vinden tussen het noorden en het zuiden. Dit zijn de top 3 mooiste locaties in Nederland voor je stacaravan of chalet:

1. Friesland

Friesland heeft uitgestrekte landschappen met boerderijen, heidevelden, bossen en zandverstuivingen. En wist je dat het water in Friesland ongeveer 15% van het totale oppervlak in beslag neemt? Tijdens de zomer vaar je er heerlijk met een bootje door de dorpjes en steden. Maar ook in de winter heeft Friesland genoeg te bieden. Wie weet heb je geluk en is het ijs hard genoeg om de Elfstedenroute te schaatsen.

 

 

2. Zeeland

Geniet van alles dat de provincie Zeeland je te bieden heeft. Wandel naar het strand en waai lekker uit aan de Zeeuwse kust, maak er leuke uitstapjes en bewonder de deltawerken. Als je van rust en ruimte houdt is Zeeland ook de perfecte bestemming in de winter. Ook tijdens de winter kun je er wandelen, mountainbiken, kanoën en de mooiste natuurfoto’s maken. Het is niet voor niets dat de band BLØF hier hun grootste succesnummer schreef.

 

 

3. Ameland

Ameland is het vierde bewoonde waddeneiland van Nederland. De watertaxi brengt je er in 15 minuten naartoe. Het is een eiland waar je vooral rust, natuur en ruimte vindt. Verwen jezelf met zuivere zeelucht, weidse vergezichten, weldadige ontspanning en culinair genoegen. Ben je sportief of cultureel ingesteld? Bezichtig de 4 gezellige dorpjes die elk nog hun eigen karakter behouden hebben. Ga er op boottocht, neem deel aan de excursies of ga wandelen of fietsen over het eiland. En na een dagje actief zijn op Ameland trek jij je met je partner terug in je eigen stacaravan en begin je aan dat nieuwe boek dat al weken op je lag te wachten.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.