Emirates Skywards wint prijs bij de Loyalty Awards 2019

Voor het tweede achtereenvolgende jaar ontvangt Emirates Skywards, het loyaliteitsprogramma van Emirates en flydubai, de onderscheiding Excellence in Management tijdens het Loyalty Awards 2019-diner in Parijs. De prijsuitreiking werd georganiseerd tijdens de 15e editie van de Loyalty & Awards Conference door Global Flight, een toonaangevende onafhankelijke managementonderneming die zich richt op loyaliteitsprogramma’s in de reisindustrie.

Persoonlijke aanbiedingen

In 2018 werd Emirates Skywards al eerder erkend voor het gebruik van data science om de betrokkenheid van members te optimaliseren door het aanbieden van persoonlijke promoties. Dit jaar verdiende Emirates Skywards de hoogste eer, door het voortzetten van personalisatie met de introductie van haar dynamische vluchtupgrades en Cash + Miles promoties, waarbij vliegtickets gedeeltelijk worden betaald door het inleveren van Miles. De aanbiedingen zijn gericht op Skywards members die hun vluchten boeken via de website.

 

 

De persoonlijke aanbiedingen die toegankelijk zijn en zichtbaar worden gepositioneerd tijdens de boekingservaring, worden aangestuurd door meer dan 150 parameters die zijn gekoppeld aan de loyaliteitsstatus en vluchtselectie van de Skywards member. Het systeem zal de komende maanden verder worden ontwikkeld met behulp van geavanceerde voorspellende modellen en kunstmatige intelligentie, zowel als het beschikbaar maken van deze functionaliteit op de mobiele kanalen van Emirates.

Skywards voor members

Dr. Nejib Ben Khedher, Senior Vice President, Emirates Skywards, zegt: “Een kernprincipe dat het Emirates Skywards loyaliteitsprogramma aandrijft, is het voortdurend vergroten van de waarde die onze members kunnen halen uit hun Miles. Om deze reden bieden onze ‘in-path’-aanbiedingen, die beschikbaar zijn tijdens het boekingsproces op Emirates.com, een aantrekkelijke mogelijkheid voor members om kortingen te realiseren bij het gebruik van hun Miles voor bijvoorbeeld toegang tot upgrade-rewards en het kopen van Cash + Miles tickets. Sinds de lancering in 2018, hebben we een aanzienlijke groei gezien in betrokkenheid bij Skywards members, die bijna 1,5 miljard Miles hebben afgelost voor het activeren van deze aanbiedingen.”

 

 

Emirates Skywards heeft momenteel een wereldwijd memberbestand van meer dan 23 miljoen members. In de afgelopen 12 maanden heeft het programma de waarde propositie naar members aanzienlijk vergroot door niet alleen meer mogelijkheden te bieden om Miles te verdienen, maar dit ook te combineren met meer mogelijkheden om Miles uit te geven.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.