De 5 mooiste bezichtigingen in Amerika

Is het je droom om binnenkort op reis te gaan naar de Verenigde Staten? Misschien wil je op citytrip naar een bepaalde stad of maak je liever een reis door het land. Amerika heeft maar liefst 50 verschillende staten en dus een enorme diversiteit.

Parkeer je camper naast de Golden Gate brug en maak geweldige foto's

Parkeer je camper naast de Golden Gate brug en maak geweldige foto’s

Jouw ideale rondreis door Amerika

Wie een rondreis door Amerika maakt heeft de kans om veel te zien van het veelzijdige land. Natuurlijk kun je niet het hele land in een keer bezoeken. Rij met je camper door de westelijke staten of verken het noorden met een huurauto. Er is enorm veel keus maar deze 5 mooiste bezichtigingen moet je absoluut niet vergeten!

 

 

1. Golden Gate Bridge

De Golden Gate Bridge in San Francisco is misschien wel een van de meest herkenbare iconen van Amerika. Maak een wandeling of fietstocht over de brug in het noorden van de stad San Francisco of rij er overheen met je camper of huurauto. De Golden Gate Bridge maakt deel uit van zowel de U.S. Route 101 als de California State Route 1. Wil je een mooie foto maken van de bijzondere brug? Vanaf zowel de Golden Gate Bridge Vista Point als vanaf het ‘Bakers Beach’ strand heb je een prachtig uitzicht over de indrukwekkende art deco brug.
San Francisco Travel

 

Download hier de officiële brochure over de USA

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

2. Yosemite National Park

Ben je gek op natuur? Dan mag je Yosemite National Park zeker niet overslaan. Het natuurpark is bekend om de Yosemite Valley, granieten rotswanden Half Dome en El Capitan, heldere bergrivieren en watervallen en de zeldzame reuzensequoiabossen. Ook in de winter tref je een magisch paradijs aan in Yosemite. Wintersportliefhebbers kunnen er skiën, snowboarden, schaatsen of winterwandelingen maken.

 

 

3. Grand Canyon

In de Amerikaanse staat Arizona vind je de diepe en brede kloof van de Grand Canyon. De Grand Canyon is maar liefst 435 kilometer lang en heeft een breedte van 15 tot 29 kilometer. Trek je wandelschoenen aan en loop door de enorme kloof of kies ervoor om er met de auto langs te rijden en te stoppen bij de vele uitkijkpunten. Voor een echt exclusieve ervaring maak je een helikoptervlucht over de kloof.

Grand Canyon

Grand Canyon

4. Central Park in New York City

Bijna iedereen heeft het wel op zijn of haar bucketlist staan: het bezoeken van New York City. De enorme wolkenkrabbers, vele gele taxi’s en de drukte in de stad zullen ongetwijfeld een bijzondere indruk maken. Maar als je in de stad bent moet je zeker Central Park niet overslaan. Het contrast van het park vergeleken met de rest van de stad is enorm. In het 4 kilometer lange park vind je groene bomen, lange wandelpaden, vele soorten vogels en vooral rust.

Central Park

Central Park

5. Niagara Falls

De Niagara Falls zijn een van de grootste en bekendste watervallen van de hele wereld. Je vindt ze op de grens tussen de Verenigde Staten en Canada. Wist je dat een brug over het water de landen met elkaar verbindt? Neem er een kijkje en zie hoe de natuur het water naar beneden stort.

De Niagarafalls

De Niagarafalls

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.