Dit zijn uitdagende routes voor motorrijders

Ben je een motorliefhebber en ben je opzoek naar een uitdagende route om die met je eigen motor of huurmotor te rijden? Waar je ook wilt motorrijden, er is voor ieder type rijder een bijpassende route. Vind de mooiste routes met je motor in binnen en buitenland.

Motor rijden in de USA

Motor rijden in de USA

Rondje naar de Eifel

Vlakbij de grens met Duitsland vind je de Eifel. De natuur in de Eifel kent een zeer gevarieerd landschap. In het hart van de Eifelstreek, de ‘Hohe Eifel’ vind je zelfs vulkanen die niet meer actief zijn. Rijd erheen met je motor en maak er een mooie tocht door de Duitse natuur. In de Eifel zijn er verschillende leuke restaurants waar je even kan bijkomen op het terras of waar je een hapje kan eten.

Met je motor naar de Hoge Veluwe

De Veluwe is een van de mooiste gebieden in Nederland om met je motor te rijden. Begin je route in Harderwijk en rij via Apeldoorn naar de Hoge Veluwe. Rijd er rond in de natuur tussen het groene landschap. Als je de route niet in een dag wil rijden kan je ervoor kiezen om te overnachten in een van de accommodaties in Schaarsbergen. Vervolgens rij je de volgende dag via Harskamp weer terug naar je beginpunt Harderwijk.

 

 

Route 66 met je motor

Voor de liefhebber van verre reizen is Route 66 met je motor een geweldige belevenis. Vlieg naar Chicago en huur ter plekke je motor bij een van de vele verhuurbedrijven in de Verenigde Staten. Rij vervolgens met je huurmotor over de bekende U.S. Route 66 naar Los Angeles. De landschappen, steden en de natuurparken die je onderweg tegenkomt zullen een bijzondere indruk bij je achterlaten.

 

 

Vergeet je motorkleding niet

Hoewel het dragen van motorkleding wettelijk niet verplicht is begrijp je ongetwijfeld waarom het dragen ervan wel belangrijk is. Zo biedt motorkleding enorm veel bescherming bij een ongeval. Als je gaat glijden over het asfalt is normale kleding binnen 1 seconde weggesleten. En je raad het misschien al, na je kleding is je huid aan de beurt. Motorkleding biedt je de juiste bescherming bij het glijden en zorgt er ook voor dat je niet van je motor afglijdt tijdens het rijden.

Test je favoriete motor in de bergen

Test je favoriete motor in de bergen

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.