Sprankelende films bieden kijkje in Frankrijks absolute tophotels

Atout France en de 25 Palaces de France – Frankrijks absolute tophotels – werken sinds begin dit jaar nauw samen aan een collectie parelende video’s die de unieke perfectie van deze adressen tonen. Drie presentaties staan inmiddels online en aan de eerste reacties is duidelijk dat dit visuele visitekaartje kijkers doet beseffen dat de Palaces de France opereren op een eenzaam hoog niveau van gastvrijheid.

Vorstelijke ontvangst

Onder de eerste Palaces die in de films figureren, zijn vijf Parijse adressen: het Plaza Athenée, The Peninsula, Le Meurice, Le Royal Monceau en het Park Hyatt Paris-Vendôme. Ook Le K2 Palace en de Cheval Blanc in Courchevel passeren de revue, net als Le Royal Evian en Les Sources de Caudelie in Bordeaux. Allemaal hotels waar je als gezegende klant wordt ontvangen als een vorst en geen vraag te veel is.

 

 

Speciale media-aandacht

Atout France besteedt in zijn campagnes al langer speciale aandacht aan deze tophotels, omdat ze als geen ander het Franse streven naar excellentie belichamen. Eerder schetste kunstenaar Alain Bouldouyre een poëtisch boekwerk vol over de Palaces de France.

 

 

Vervolgens portretteerde fotograaf Rip Hopkins de belangrijkste mannen en vrouwen die dag-in-dag-uit waken over het kwaliteitsniveaus van de hotels en hun restaurants. En nu dan deze filmcollectie, gemaakt door regisseur Matthieu Budin.

Meereizen naar een uniek universum

Matthieu Budin heeft het talent je met zijn camera mee te voeren tot in de coulisses van ieder adres en van ieder beeld de smetteloosheid en de grandeur af te laten spatten. Filmt hij een keuken, dan wil je meteen aanschuiven aan tafel, filmt hij een suite, dan wil je de deur achter je dicht trekken en nooit meer vertrekken. Je ziet de kwaliteit van iedere medewerker af aan ieder beeld, van het werk van bloemisten, bartenders en koks, tot dat van de huishoudelijke dienst, de conciergerie en de receptie.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.