Frankrijk pakt uit op de Fiets en Wandelbeurs

De langeafstandsfietsroutes in Frankrijk breiden zich uit als een olievlek. Dit presenteert Atout France, de Franse dienst voor het toerisme, op de Fiets en Wandelbeurs in een groot Frankrijkpaviljoen met tal van regio’s en streken van het land van de Tour de France.

Voor elk wat wils:

van de beruchte steile wanden in de Alpen of de Pyreneeën, de offroad-pistes in het Centraal Massief, tot ontspannen fietsen op de groene paden langs de rivieren of op voormalige spoorbanen.

 

 

Andere nieuwe routes

Le Flow Vélo

langs de rivier de Charante van het departement Dordogne naar Île d’Aix voor de Atlantische kust.

l’Échappée Bleue

Aansluitend op de Duitse Mosel Radweg langs de Franse Moezel en de Saonne door Bourgondië naar Lyon waar deze route aansluit op de Via Rhôna naar de Middellandse Zee.

Presentaties

  • In zaal 1 verzorgt Frankrijk op vrijdag, zaterdag en zondag presentaties van fietsroutes met woord en vooral beeld;
  • 12:00 uur de Fietsroute langs de Maas door Carole Görlitz;
  • 13:00 uur de Véloscénie van Parijs naar Mont Saint-Michel door Bert Sitters.

Verder is een keur aan fietsroutes in het Frankrijkpaviljoen.

 

Win een reis naar Hessen, land van Belevenissen

Fietsrondje.nl verloot in samenwerking met Hessen Tourismus, een schitterende reis naar Hessen, land van belevenissen. Fiets zelf het fietsrondje van de maand maart Fietsen in natuurpark Vogelsberg. Geniet van romantische rivierlandschappen met veel water en bos. Je slaapt 2 nachten in een schitterend hotel middenin prachtig Hessen. Doe nu alvast mee door een paar vragen te beantwoorden of kom langs op de Fietsrondje.nl stand 3.D64 op de Fiets & Wandelbeurs.

Tijdens de beurs maak je op de Fietsrondje.nl stand elke dag kans om 4 x kans op 2 toegangskaarten voor het Drents Museum te winnen. Kom om 13:00 of 16:30 naar de stand om te horen of je gewonnen hebt en je krijgt de gewonnen kaarten direct mee.

 

Koop je kaarten voor de Fiets & Wandelbeurs met korting

De Fiets & Wandelbeurs is 1, 2 en 3 maart 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit jaar kun je dus ook de hele vrijdag fietsplezier beleven op de beurs. Themaland van deze editie is Het ultieme vakantiegevoel. Van routes tot bestemmingen, en van outdoormateriaal tot lezingen: het is er allemaal te vinden en te beleven. Ontdek het laatste nieuws op Fietsrondje.nl. Koop nu je entreekaartje met 4,50 korting en sla de wachtrijen voor de kassa over.

Klik voor kaartjes met korting

Comments are closed.