Leden van reisprogramma Marriott Bonvoy maken alle actie nu van dichtbij mee

Marriott International en Manchester United kondigen een meerjarige samenwerking met elkaar aan. De 120 miljoen leden van het reisprogramma Marriott Bonvoy profiteren door deze samenwerking van exclusieve en unieke voetbalbelevenissen van Manchester United, waaronder de kans om voor één dag stadionomroeper of kitmanager van de club zijn.

De nieuwe samenwerking wordt vandaag gelanceerd met een film met bekende gezichten uit het eerste team en het teammanagement van Manchester United waarin magische momenten tot leven worden gebracht.

Directeur van de Manchester United Groep, Richard Arnold, zegt: “Marriott International is marktleider in zijn branche.”

We zijn blij met Marriott samen te kunnen werken aan de lancering van hun nieuwe reisprogramma, Marriott Bonvoy.

“Samen kijken we ernaar uit om onvergetelijke momenten te creëren voor de leden van Marriott Bonvoy, geïnspireerd door de spanning en sensatie die alleen Manchester United kan creëren voor fans van over de hele wereld.”

Leden van het reisprogramma Marriott Bonvoy profiteren niet alleen van het exclusieve portfolio aan wereldwijde merken en locaties, verspreid over 130 landen en gebieden; ook hebben zij beschikking tot ongeëvenaarde ledenvoordelen en exclusieve belevenissen van Marriott Bonvoy Moments.

 

 

Karin Timpone, Global Marketing Officer bij Marriott International, zegt: “We zijn erg blij dat we onze Marriott Bonvoy-leden, naast de vele voordelen waar ze al van konden profiteren, nu ook gebruik kunnen laten maken van unieke Manchester United-belevenissen. Met deze samenwerking kunnen onze leden bieden op unieke en exclusieve VIP-belevenissen tijdens de wedstrijden, door punten in te zetten die ze tijdens hun verblijf in onze hotels hebben verzameld.

 

 

Met Marriott Bonvoy Moments kunnen leden hun punten inzetten voor de aanschaf van de 8.000 lifestyle-, entertainment-, sport-, culinaire en andere belevenissen over de hele wereld. Exclusieve Manchester United Moments waarop leden kunnen bieden zijn onder andere:

‘Stadionomroeper’ Belevenis

Marriott Bonvoy-leden kunnen zich aanmelden om kans te maken op een kijkje achter de schermen in het iconische ‘Theater of Dreams’. Ze kunnen hierbij meelopen met de stadionomroeper die de wedstrijd aan het voorbereiden is. Voorafgaand aan de wedstrijd maakt de winnaar van de veiling de sfeer mee langs het veld, samen met een introducé, met een echte VIP-behandeling inclusief gratis kaartjes voor de wedstrijd en een meet-and-greet met een voormalig speler van Manchester United.

Het team verwelkomen bij aankomst in Old Trafford

Leden en hun introducees die op de wedstrijddag bij Old Trafford aankomen, krijgen de kans een Manchester United-icoon te ontmoeten bij het veld. Daarna mogen ze door de spelerstunnel lopen, naar de plek waar de spelersbus stopt om op de perfecte plek te staan om het team te verwelkomen als ze uit de bus stappen en naar de kleedkamer gaan om zich voor te bereiden op de wedstrijd.

‘Kitmanager’ belevenis

De leden van Marriott Bonvoy krijgen de kans om een dag mee te lopen met de kitmanager van de club en deze helpen alles perfect klaar te leggen in de thuiskleedkamer van Old Trafford. De winnaar van de veiling mag, samen met een introducé, helpen bij het voorbereiden van het wedstrijdtenue, voordat de spelers in de kleedkamer arriveren. Daarna mag hij of zij naar het veld, voor een meet-and-greet met een Manchester United-icoon om vervolgens ontspannen achterover te leunen en voor, tijdens en na de wedstrijd genieten van een VIP-behandeling.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.