Zo zag je New York City nog nooit!

Times Square, het Vrijheidsbeeld, Wall Street, Broadway en Central Park: je zou bijna denken dat je New York City onderhand wel kent. Om meteen met de deur in huis te vallen: you’re wrong!

Je kunt ieder jaar naar The Big Apple gaan en steeds weer nieuwe ontdekkingen doen. Want de stad slaapt nooit en de ontwikkelingen zijn in volle gang. Déze stukjes New York City heb jij nog niet in zijn huidige vorm gezien.

Hell’s Kitchen

We leven in een maatschappij waar homo’s, lesbiennes, biseksuelen en transgenders steeds meer geaccepteerd worden en ook in New York City wordt dit steeds normaler. Hell’s Kitchen was vroeger een ruwe achterstandswijk waar je liever niet te lang over straat wilde lopen, maar nu raden we je juist aan om hier een paar uur te spenderen. Zowel overdag als ’s avonds, want in de avonduren doen gaybars hun deuren open en kun je overal terecht voor de beste feestjes, ook als je hetero bent. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Deze wijk biedt plaats aan veel knusse cafeetjes en internationale, kwalitatieve restaurants. Het is een ware melting pot van culturen, leeftijden en nationaliteiten.

 

 

Uitstapje Niagara Falls

Denk je New York City wel gezien te hebben of wil je het combineren met een ander stukje Amerika? De Niagara Falls zijn dichterbij dan je denkt en met een vlucht van een uurtje ben je er al. En wie denk je voor de gek te houden als je zegt dat deze níét op je bucketlist staat? De Niagara Falls behoren tot de grootste en bekendste watervallen ter wereld en deze in het echt te zien maar vooral horen geeft je echt een kick. Je kunt er gewoon een dagje naartoe tijdens je stedentrip New York!

Inwood Hill Park

Vergeet Central Park, zoek Inwood Hill Park in Manhattan op, een stukje van het oude New York waar vroeger Indianen woonden. In dit park zie je prehistorische rotsen, grotten en valleien. Het is een stukje ruiger dan het uitgestrekte Central Park, maar daardoor des te uitdagender. Je kunt er een kleine hike maken richting de Hudson, of gewoon heerlijk picknicken zonder de drukte van Central Park.

Virtual reality bus tour

Ook in de reiswereld doet virtual reality zijn intrede en niet meer alleen om vanaf je eigen bank een vakantiebestemming te beleven.

 

 

In New York City stap je op een bustour waarin de stoelen een kwartslag gedraaid zijn naar een panorama view. Tijdens een tour door downtown New York zal de tourguide je af en toe vragen de VR bril op te zetten voor een 360-graden ervaring in de geschiedenis van de locatie waar jullie staan. En zo zag je New York City écht nog nooit!

Coney Island

Toe aan een dagje strand en ontsnappen uit het drukke stadsleven? Stap dan in de metro richting Coney Island, vanaf Times Square ben je ongeveer een uurtje onderweg. Je vindt hier een onwijs mooi strand waar je heerlijk in de zon kunt zitten! Of maak een wandeling over de bekende boulevard. Even heb je niet meer het idee dat je op vakantie bent in New York City. Ook vind je hier Luna Park, een geliefd pretpark. Tijdens je bezoek stap je in achtbanen, kijk je tijdens je ritje in de zweefmolen uit over het strand, geniet je van echte Amerikaanse pizza’s of speel je old-skool kermisspellen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.