De 12e editie van Vrouw! staat vol met nieuwe workshops en programma items

Eindeloos shoppen, kletsen, rondsneupen en genieten: dát is Vrouw!. Op 8, 9 en 10 maart 2019 staat het WTC Expo in Leeuwarden volledig in het teken van beauty, health, fashion, lifestyle én food & drinks.

Shop er op los bij meer dan 240 winkels, laat je in de watten leggen op het beautyplein, wees creatief met leuke workshops en doe inspiratie op tijdens de spetterende Vrouw! modeshow. En dat allemaal onder één dak!

 

 

Nieuw dit jaar op Vrouw!

Vrouw! is dit jaar gegroeid tot de grootste editie tot nu toe. Naast de vertrouwde winkels zijn er veel nieuwe deelnemers en activiteiten toegevoegd aan de beurs. Van het carrièreplein Femmeployment Plaza powered by Vrouw! tot het live laten zetten van een Tattoo bij Fenz_tattoo. Ga ook praktisch aan de slag en bereid je voor op je roadtrip met de ANWB Ladies pech onderweg cursus.

 

 

Ga creatief aan de slag bij één van de vele nieuwe workshops op Vrouw!. Ontwerp een unieke Ibiza portemonnee, tekstsieraad of dreamcatcher. Bij de Welkoop leer je verticaal tuinieren en ga bij Ge-Stipt aan de slag met je eigen ‘gestipte’ bord. Heb je woonvragen? Kom dan langs bij interieurstyliste Woonliefde. Voor de kleintjes worden vele activiteiten georganiseerd op het kinderplein door Nanny at Home en laat je bezoek aan Vrouw! vastleggen met een mini fotoshoot. Breng ten slotte ook een bezoek aan de stijlhuisjes vol woonartikelen en laat je inspireren. Het kan allemaal op Vrouw!.

Spetterende shows en optredens

Benieuwd naar de laatste voorjaarstrends? Dan mag je de Vrouw! modeshow niet missen!. Het is dé plek om je onder genot van een hapje en drankje te laten inspireren door de nieuwste fashionitems. Wil je volgend jaar zelf als model meelopen in de Vrouw! modeshow? Dat kan! Doe mee aan de Jamm Model Search op zaterdag 9 maart en wordt ontdekt als model. De search is voor alle maten én leeftijden dus geef je snel op!

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.