Sunwing hotels stimuleren gezonde lifestyle voor families

Reisorganisatie Neckermann Reizen heeft afgelopen maanden hard gewerkt om een reeks spectaculaire innovaties voor haar klanten te kunnen introduceren, stuk voor stuk gebaseerd op de wensen van de klanten en ontwikkelingen in trends.

Sunwing Family Resorts bieden families een vakantie die bij hun behoeften past. Niet alleen bieden alle hotels grote familiekamers, maar ook meerdere zwembaden, een uitgebreid dag- en entertainmentprogramma en familie-entertainment.
Daarnaast wordt er een vers, uitgebreid ontbijt met een scala aan gezonde keuzes geboden, evenals gezinsactiviteiten en groepslessen gedurende de dag. ’s Avonds kan men genieten van speciale liveshows voor het hele gezin, Mini Disco en Mini Stars voor de jongere gasten en de kans voor tieners om mee te doen in Teen Idol of mee te doen met een flash mob in de shows.

 

 

Daarnaast worden door Neckermann Reizen deze zomer verschillende nieuwe ontwikkelingen geïntroduceerd om verantwoord en gezond bezig te zijn, zonder dat dit ten koste gaat van plezier of genot.

 

 

Heerlijke vegetarische gerechten

Omdat meer en meer mensen ervoor kiezen om uitsluitend vegetarisch te eten of minder vlees te eten, introduceert Sunwing deze zomer in elk van haar a la carte restaurants een scala aan vegetarische gerechten – naast de reeds uitgebreide vleesvrije selectie in de buffetten.

Zo vind je bijvoorbeeld gerechten als, gefrituurde pakora taco met sriracha mayo, kimchi-gebakken kamutkom met gebakken ei en augurken en kokosnootcrêpe gevuld met taugé, lente-uitje en kruiden geserveerd met een pinda en hoisine dip op het menu.

Suikervrije kinderclubs

Deze zomer zijn alle kunstmatig toegevoegde suikers uit de menu’s van de kinderclubs verwijderd, zodat ouders zelf kunnen kiezen wanneer zij hun kinderen suikerrijke producten geven. Nieuwe smoothies met vers fruit worden geïntroduceerd, samen met speciale Lollo & Bernie snoepjes (vernoemd naar de geliefde mascottes) die volledig van gedroogd fruit gemaakt zijn. Andere zoetigheden zoals gebak, ijs en limonade zijn uit het menu gehaald.

Gezinsactiviteiten

Deze zomer bieden Sunwing Family Resorts families de kans om samen te trainen in speciaal gecreëerde crosstraining lessen. Kinderen vanaf drie jaar kunnen deelnemen aan familiegym en yogalessen, en vanaf 8 jaar kunnen zij genieten van op maat gemaakte crosstrainingen en parkour lessen die worden gegeven door het professionele team van Sunwing.

Voor jong en oud worden er nu ook zwemlessen gegeven, of het nu gaat om een beginner of om iemand die op zoek is naar een perfecte techniek.

In-room training

Voor ouders die graag in de buurt van hun kinderen zijn, of meer privacy willen tijdens het sporten, is het mogelijk om sportbenodigdheden te reserveren, onder andere een yogamat en diverse weerstandsbanden. Dit kan naast de lessen van Sunwing’s eigen trainingsdeskundigen. Gasten die een meer op maat gemaakt trainingsprogramma willen is het mogelijk om voor de reis een personal trainer sessie in te boeken.

Babypakketten beschikbaar

Om de vakantie zo gemakkelijk en ontspannen mogelijk te maken, biedt Sunwing vooraf te boeken pakketten voor gezinnen met baby’s, waaronder kinderwagens, kinderstoelen en aankleedkussens. Mensen die op zoek zijn naar iets speciaals, zoals bijvoorbeeld een welkomstmandje met fruit en mousserende wijn, of die hun spa-behandelingen of persoonlijke trainingslessen vooraf willen vastleggen zijn er volop mogelijkheden.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.