Alles is awesome bij The LEGO® MOVIE™ Days in Oberhausen

Het wachten van de fans van Emmet, Wyldstyle, Metal Beard, Uni Kitty en Benny werd onlangs eindelijk beloond – sinds 6 februari draait LEGO® MOVIE™ 2 in de Nederlandse bioscopen. LEGO® liefhebbers kunnen bij LEGOLAND® Discovery Centre in Oberhausen de ervaring nog eens dunnetjes overdoen: tijdens de LEGO® MOVIE™ Days komt het langverwachte vervolg op de succesvolle eerste film tot leven.

5.000 fascinerende zeedieren in twee miljoen liter water

Nadat de bezoekers de film in hun plaatselijke bioscoop hebben gezien, kunnen ze ‘m tot en met 31 maart bij talrijke activiteiten in LEGOLAND® Discovery Centre herbeleven. Tijdens een Meet & Greet kunnen de kleine bezoekers hun filmhelden in levenden lijve ontmoeten. Willen ze op de foto met één van de sterren? Dat kan! Bovendien kunnen kinderen hun eigen LEGO® Stop Motion-film draaien. In MINILAND heeft Emmet de hulp van zijn kleine fans hard nodig: zijn vrienden Wyldstyle, Metal Beard, Uni Kitty en Benny zijn verdwaald. In de LEGO® Fabrikshow kan een exclusief LEGO® DUPLO steentje van de LEGO® MOVIE™ Days gemaakt worden. En met hulp van de bezoekers verrijst er een gigantisch ruimteschip van LEGO® steentjes. Voor wie de kinderleeftijd ontgroeid is, maar nog steeds geen genoeg kan krijgen van LEGO®: op vrijdag 1 maart van 18.30 tot 20.30 uur is er een fanavond voor volwassenen – uiteraard in stijl van de LEGO® MOVIE™ Days.

 

Lees ook dit artikel: Ga regiotrippen in Duitsland

 

 

 

5.000 fascinerende zeedieren in twee miljoen liter water

Zin in nóg een bijzonder uitstapje? Binnen een paar minuten zijn bezoekers van LEGOLAND® Discovery Centre bij het naastgelegen SEA LIFE Oberhausen. Met meer dan twee miljoen liter water heeft Oberhausen het grootste SEA LIFE aquarium van Duitsland. Bezoekers kunnen zich vergapen aan meer dan 5.000 fascinerende zeedieren, waaronder zeepaardjes, kwallen, haaien, inktvissen en roggen. Extra speciaal is dat er bij SEA LIFE Oberhausen zeeschildpadden en haaien gefokt worden – het aquarium staat bekend om zijn fokprogramma’s.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.