Emirates verspreidt de liefde met de mooiste rozen

Love is in the air! Emirates viert wederom de dag van liefde met haar reizigers, zowel aan boord als in de lounges, met een speciaal Valentijnsdagaanbod. Het aanbod is onderdeel van Emirates’ doorlopende streven om seizoensgebonden menu’s en unieke ervaringen voor allerlei feestdagen wereldwijd te creëren. De luchtvaartmaatschappij uit Dubai zorgt hiermee constant voor een bijzondere reis voor al haar passagiers.

Van 13 t/m 15 februari hebben reizigers in de Emirates First en Business Class-lounges, op Dubai International Airport, de mogelijkheid om te proeven van onder andere Moët & Chandon Rosé Impérial, door Valentijnsdag geïnspireerde cakes, speciale Valentijns koffie van Costa Coffee en Voss water met aardbei en watermeloen. Daarnaast zijn er aangename extra’s aanwezig, zoals de Timeless Spa en een schoenpoetsservice. Ook in het merendeel van de 42 lounges in Emirates’ wereldwijde netwerk bereiden de Emirates chefs heerlijke desserts waaronder een witte chocolade mouse met aardbeien en red velvet taart.

 

 

Romantiek in de lucht

Aan boord zijn de regionaal geïnspireerde menu’s voorzien van een Valentijnsdagtintje en op de dag van de liefde zelf wordt er een speciale selectie desserts geserveerd op lange vluchten. In First en Business Class kiezen passagiers tussen een aardbeien feuilletine met witte chocolade mouse en een met hartjes versierde aardbeien gelatinepuddinkje. In Economy Class smullen reizigers van een donkere chocolade mouse getopt met hartjessnoepjes.

 

 

Naast de speciale menu’s, brengt ook Emirates prijswinnende inflight entertainment system ice, passagiers helemaal in de Valentijns stemming. Droom weg bij romantische komedies als Notting Hill, My Best Friend’s Wedding & Mamma Mia! Here We Go Again. Of luister naar de beste liefdesliedjes in de ‘Romantic Moments’ of ‘Love at First Flight’ afspeellijsten.

Het perfecte cadeau

Er worden miljoenen rozen cadeau gedaan op Valentijnsdag, wat jaarlijks zorgt voor een verhoogde vraag begin februari. Vanuit landen als Kenia en Ecuador, waar veel kwekerijen zijn gevestigd, worden er in deze periode nog meer rozen geëxporteerd naar belangrijke distributiecentra. Om in deze toenemende vraag te kunnen voorzien draagt Emirates SkyCargo graag haar steentje bij. De luchtvaartmaatschappij zet in totaal negen extra vrachtvluchten in, volledig gewijd aan het vervoeren van de rozen. Het is van groot belang dat de bloemen vers en onbeschadigd aankomen op bestemming. Emirates SkyCargo maakt doorgaans gebruik van een driedelig portfolio, die deze kwaliteit van producten verzekert: Emirates Fresh, Emirates Fresh Active en Emirates Fresh Breathe. Deze laatste biedt een speciale ventilatie voor bloemen.

Wie, naast een prachtig boeket, nog op zoek is naar een ander last minute cadeau moet zeker een kijkje nemen in een van de officiële Emirates winkels of op www.emirates.store. Hier zijn allerlei leuke merchandise items te vinden, waaronder een speciale Valentijns pyjama.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.