Nieuwe Limburg vakantiegids onthult ‘de vele gezichten van Limburg’

De gloednieuwe Limburg Vakantiegids is er! Voor het eerst met tien verschillende covers van tien échte Limburgse gezichten die je als lezer welkom heten. Een primeur, bedoeld om ‘De vele gezichten van Limburg’ extra in de verf te zetten. Zoals de brede variatie aan landschappen en belevingen. Én natuurlijk de mensen zelf.

De vele gezichten van Limburg

De Limburg Vakantiegids 2019 staat opnieuw boordevol inspiratie en insidertips om de vele gezichten van de regio zelf te komen ontdekken tijdens een verblijf of daguitstap. Je kan de gratis gids op zaterdag 9 februari verkrijgen in Vlaamse krantenwinkels én op centrale plaatsen in Hasselt, Antwerpen en Gent. Vanaf maandag 11 februari kan je hem ook oppikken in de toeristische info kantoren, logies en attracties in Limburg. Of aanvragen via visitlimburg.be. De gids online doorbladeren kan ook via altijdwelkominlimburg.be.

Nieuw: stickers voor kids

De Limburg Vakantiegids viert zijn vijfde jaargang. Het is nog steeds dé gids voor iedereen die ‘De vele gezichten van Limburg’ wil ontdekken tijdens een verblijf of daguitstap. Dus ook de Limburgers zelf! Hij bevat ruim 330 inspirerende pagina’s vol foto’s, belevingen, kindvriendelijke activiteiten, smakelijke tips, logeeradresjes en tien kant-en-klare fietslussen uit de Limburg Fietsparadijs-app. Nieuw dit jaar zijn de tien ambassadeurs die ook hun persoonlijke ‘Cool4kids-tip’ prijsgeven. De kidstips duiken op doorheen de gids in de vorm van een sticker, die lezers kunnen verzamelen bij een bezoek aan de desbetreffende attractie of aan een Toeristisch Onthaal. Zo krijgt de gids extra kleur én er is een leuke wedstrijd aan verbonden.

 

 

Beschikbaarheid

De Limburg Vakantiegids 2019 is gratis en wordt vanaf dit weekend op ruim 300.000 exemplaren in héél Vlaanderen verspreid. Je kan de gids op zaterdag 9 februari verkrijgen in Vlaamse krantenwinkels én op centrale locaties in Hasselt, Antwerpen en Gent. Vanaf maandag 11 februari kan je hem ook oppikken in een van de vele toeristische infokantoren, logies en attracties in Limburg. Of aanvragen via visitlimburg.be. De gids online doorbladeren kan ook via altijdwelkominlimburg.be, zo heb je hem altijd en overal op zak!

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.