Icelandair proost op de winter: Snæbjört Pale Ale

Trans-Atlantische luchtvaartmaatschappij Icelandair biedt sinds kort een nieuwe smaakmaker aan boord: Snæbjört Pale Ale. Het limited edition seizoensbier is geïnspireerd op de winter en draagt de naam van het typisch IJslandse winterlicht: Snæbjört (spreek uit: snie-bioert). Proost op de winter!

De Snæbjört Pale Ale vervangt de limited edition 737 MAX IPA als inflight speciaalbier. Het nieuwe bier brengt wederom de ultieme smaakmakers uit het trans-Atlantische netwerk van Icelandair samen; Snæbjört is gebrouwen met de Amerikaanse hopsoorten Azacca, Moscia en El Dorado en Ale-gist. De brouwers van het gerenommeerde Ierse Boyne Brewhouse hebben wederom het recept ontwikkeld en creëerden exclusief voor Icelandair bier met een hoppige, fruitige smaak met een zoet aroma van ananas, mango en passiefruit. Het bier beschikt over een alcoholpercentage van 5%, een knipoog naar de gemiddelde temperatuur in IJsland.
Kristján Jóhannesson, Hoofd Inflight Catering bij Icelandair: “We willen een nieuwe twist geven aan onze bekende onboard experience. Wij onderzoeken continu innovatieve manieren waarop wij de reiservaring van onze passagiers kunnen verbeteren. Door het brouwen van limited edition seizoensbier zoals Snæbjört, proberen wij onze passagiers ook op die manier wat mee te geven van onze IJslandse cultuur”.

Snæbjört is op alle vluchten voor passagiers verkrijgbaar en is ook in de Saga Lounge op de luchthaven van Keflavik verkrijgbaar. Deze winter voordelig kennismaken met Snæbjört? Je reist al vanaf €230 met Icelandair naar IJsland in Economy Light.

Voor meer informatie over Snæbjört en Icelandair check https://www.icelandair.com/nl-nl

 

 

Over Icelandair

Icelandair biedt rechtstreekse vluchten aan van en naar IJsland en vliegt vanuit hub Keflavik International Airport naar ruim 20 bestemmingen in Noord-Amerika en meer dan 20 bestemmingen in Europa, Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk. Passagiers van Icelandair kunnen gratis gebruik maken van de mogelijkheid om een stopover te maken in IJsland. Kijk voor meer informatie op www.icelandair.com/nl-nl/ of volg Icelandair op Facebook, Twitter en Instagram.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.