Vijf redenen om met Emirates naar Dubai te gaan deze winter

Plan een vakantie naar het zonnige Dubai en ontsnap aan de koude Nederlandse winter door vandaag nog met Emirates te boeken. Dit zijn de vijf redenen waarom ‘The City of Gold’ jouw volgende bestemming zou moeten zijn.

1. Op zoek naar de zon

Dubai biedt het hele jaar door een aangename temperatuur met zon, maar onze winter is toch wel de beste tijd om de stad te bezoeken. De temperaturen in februari en maart schommelen gemiddeld rond de 25 graden Celsius met een zeer kleine kans op neerslag. Vul je koffer met strandkleding en geniet van de zes openbare stranden van Dubai die uitgerust zijn met de beste cafés en restaurants.

2. Entertainment shows

Dubai biedt haar toeristen en inwoners verschillende culturele evenementen en entertainment shows door het jaar heen. Bezoekers van de stad kunnen bijvoorbeeld genieten van een kamelenrace in Al Marmoom t/m 19 februari. Daarnaast ontvangen mensen die tussen 11 en 24 februari een ticket op emirates.com boeken, gratis kaartjes voor de nummer één bekroonde voorstelling van de stad – La Perle by Dragone.

3. Shopping paradijs

Elke denkbare winkel is te vinden in Dubai. Dubai bezit over twee enorme winkelcentra, The Dubai Mall en de Mall of Emirates. The Dubai Mall is het grootste winkelcentrum ter wereld, met ruim 1200 winkels verspreid over vier verdiepingen. Als je moe begint te raken van al dat winkelen kun je relaxen op één van de terrassen met een prachtig uitzicht op de Burj Khalifa en genieten van de grootste watershow ter wereld – the Dubai Fountain. Mocht je het koude weer toch een beetje missen – Dubai heeft het antwoord, want je kunt zelfs indoor skiën in de Mall of Emirates!

4. On top of the world

Bezoek het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa. Ervaar een gevoel van onoverwinnelijkheid terwijl je je verwondert door het uitzicht op de stad op de 148e verdieping van het 828 meter hoge gebouw. Koop je kaartje van tevoren en maak de camera klaar voor een onvergetelijke ervaring!

5. Culturele Souks

Terwijl in Nederland het temperatuur rond het nulpunt blijft hangen, slenter jij door de warme en oude souks en onderhandel je over de beste specerijen en zijde van het hoogste kwaliteit. Bezoek de Gold Souk of Spice Souk om een authentieke, Arabische ervaring te beleven en een glimp van het oude Dubai te krijgen.

Emirates heeft drie dagelijkse vluchten van Amsterdam naar Dubai, waarmee reizigers een directe reis naar de kosmopolitische stad en daarbuiten wordt aangeboden. Passagiers aan boord van Emirates kunnen genieten van ruim 4.000 kanalen op het in-flight entertainmentsysteem ice, ontvangen tot 20 MB gratis Wi-Fi aan boord en genieten van regionaal geïnspireerde maaltijden bereid door bekroonde chef-koks.

Voor meer informatie over Emirates, inclusief het boeken van vluchten en de volledige algemene voorwaarden, ga naar de website, een reisagent of via het lokale Emirates Sales Office.

Over Emirates

Emirates, de grootste luchtvaartmaatschappij wereldwijd, verbindt 157 bestemmingen in 85 landen via de hub in Dubai met elkaar. Sinds de start in 1985 heeft de luchtvaartmaatschappij veel lofbetuigingen vanuit de industrie en consumenten ontvangen voor haar hoge kwaliteitsservice en comfort aan boord en op de grond. Passagiers in alle klassen kunnen gebruikmaken van meer dan 4.000 kanalen op het entertainmentsysteem ice, ontvangen tot 20MB gratis wifi en kunnen genieten van regionaal geïnspireerde maaltijden bereidt door prijswinnende chefs.

 

 

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.