Laat je inspireren in Dubai en Abu Dhabi

Van 17 t/m 21 maart reist een delegatie van Nederlandse ondernemers in de leisure industrie af naar Dubai om zich vervolgens 4 dagen lang te laten inspireren door alle nieuwe trends en ontwikkelingen die hier plaatsvinden en gaan plaatsvinden. Met minder dan twee jaar te gaan voordat de EXPO2020 haar deuren opent, willen zij nu al ervaren hoe het komt dat Dubai één van de snelst groeiende toeristische trekpleisters in de afgelopen jaren is geworden.

Flinke investering

Het kan niet op nadat in 1966 het zwarte goud wordt ontdekt. Maar al snel komt men tot inzicht dat de olie-inkomsten een keer zullen ophouden. Daarom is vanaf de jaren ’90 van de vorige eeuw flink geïnvesteerd in de ontwikkeling van Dubai als toeristische bestemming. En dat lukt! Dubai is goed voor de 4e plek op de wereldranglijst ‘meest bezochte steden’.

 

 

Aantrekkingskracht van de UAE

Dubai, maar in de slipstream zeker ook Abu Dhabi, is een magische plek waar de Arabische cultuur en het moderne leven hand in hand gaan. Als onderdeel van de (zeven) Verenigde Arabische Emiraten, is Dubai, onder de bezielende leiding van Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, uitgegroeid tot een bloeiende en zeer liberale metropool. Het is dé stad van de records met onder andere ‘s werelds hoogste gebouw en fontein, grootste overdekte pretpark, skihal, haven en VR-park en snelste lift en achtbaan en ga zo nog maar even door. Allemaal innovatieve projecten met een enorme aantrekkingskracht op toeristen. Die blijven dus echt wel komen.

 

 

Nog paar plekjes vrij

Pleisureworld NRIT organiseert een 5-daagse studiereis van 17 t/m 21 maart 2019 naar Dubai en Abu Dhabi. We nemen u mee langs innovatieve leisurespots zoals Expo 2020 (in aanbouw), Burj at the Top & Dubai Fontain, IMG Worlds of Adventure, Dubai Parks & Resorts, Dubai Mall en de hotspots van Abu Dhabi zoals Ferrari world en Warner Bros. World. Tijdens de studie- en netwerkreis is veel ruimte voor verdieping en ontmoeting door middel van netwerkmomenten en meetings met lokale ondernemers en organisaties, backstage tours en expert presentaties. Een uitgelezen kans om uw kennis en network te vergroten en veel, heel veel inspiratie op te doen! Inschrijven kan nog tot 1 maart via deze link: inschrijven

Voor wie?

De tour is in het bijzonder zeer interessant voor professionals die actief zijn binnen de vrijetijds- en museale sector, zoals attractie/themapark- en entertainmentbedrijven, familie entertainment centra, hotel- en vakantieresorts en game-industrie.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.