Dit is waarom Amsterdam American Hotel naam verandert in Hard Rock Hotel

CMS heeft Eden Hotels, de eigenaar van het American Hotel in Amsterdam, geadviseerd ter zake van een aantal overeenkomsten waaronder een franchiseovereenkomst, met betrekking tot de rebranding van het American Hotel naar Hard Rock Hotel Amsterdam American, een merk van Hard Rock International.

Jugendstil gebouw

Het huidige American Hotel aan het Leidseplein, gevestigd in één van de beroemdste Jugendstil gebouwen van de stad, biedt vanaf april 2020 als eerste hotel in Nederland de kenmerkende Hard Rock-sfeer. Het Hard Rock hotel krijgt 173 kamers en suites. Alle vintage decoratieve elementen blijven intact, van glas-in-loodramen tot levendige schilderijen op de binnenmuren, die ook zullen worden versierd met kenmerkende Hard Rock-memorabilia.

 

 

Familiebedrijf

Eden Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat bestaat uit dertien eigen hotels met een uniek karakter. Elk hotel is onlosmakelijk verbonden met de buurt en het lokale leven.

 

 

CMS-team

Het team van CMS bestond uit Roman Tarlavski, Jaap Loman, Herman Boersen, Etienne Cox en Marita van der Werff.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.