Dit is waarom Riksja Travel twee awards wint bij Reisgala

Afgelopen zaterdag werden tijdens het uitverkochte Reisgala in Hotel van Oranje van Noordwijk de Vakantie Awards uitgereikt. Reisorganisatie Riksja Travel mocht maar liefst twee awards mee naar huis nemen.

Reisorganisatie Riksja Travel, dat individuele rondreizen op meer dan vijftig bestemmingen wereldwijd organiseert, ontving de award voor ‘Beste Avontuurlijke Reizen’. “Een titel waar we enorm trots op zijn”, aldus Fenny Breek, manager bij Riksja Travel. “We vinden het belangrijk dat we onze reizigers dichter bij hun bestemming brengen, door het land echt te leren kennen én door reizen aan te bieden waardoor ze dichter bij zichzelf komen. Dit is dus een dankbare erkenning voor ons harde werken.”

 

 

De reisorganisatie viel even later nogmaals in de prijzen. Het wist met het Travel Impact Lab de award voor Start-up of the Year in de wacht te slepen. Het lab, dat sinds 2017 bestaat, is een initiatief van diverse organisaties binnen en buiten de reisbranche en helpt start-ups duurzame innovaties op het gebied van reizen in de markt te zetten. Riksja Travel is een van de initiatiefnemers van het Travel Impact Lab. Breek: “Het Travel Impact Lab helpt start-ups succesvol op gang en zet bestaande organisaties opnieuw in beweging. We bouwen een community waarin we reizen combineren met een positieve impact op de wereld. Bij Riksja Travel noemen we dat ‘een hart voor de wereld hebben’. Een positieve impact is de meetlat waartegen alles wat we doen afgemeten wordt. We zijn blij en trots dat de reisbranche het belang van ons Lab ondersteunt met deze award.”

 

 

Riksja Travel was tevens genomineerd voor de Sustainable Travel Award voor de samenwerking met Wakibi, maar zag de prijs aan z’n neus voorbijgaan ten gunste van SNP Natuurreizen. Via Wakibi heeft de reisorganisatie in de afgelopen jaren al 16.000 ondernemers wereldwijd ondersteund met een microkrediet om hun bedrijf op gang te kunnen helpen. “Ondanks het feit dat we niet gewonnen hebben, zijn we heel blij dat er aandacht is voor onze duurzame projecten en dat ons Hart voor de Wereld steeds prominenter onder de aandacht komt”, besluit Breek.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.