Dit is de winnaar van de Vakantie Award in categorie Verkeersbureaus

South African Tourism is de winnaar van de Vakantie Award in de categorie Verkeersbureaus. Dit is afgelopen zaterdag bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse Reisgala, waar de Vakantie Awards werden uitgereikt.

South African Tourism liet genomineerden Aruba en Curaçao achter zich. Belu Mabandla, Hub Head North Europe van South African Tourism: “De award is voor ons een erkenning voor het harde werk dat het afgelopen jaar geleverd is om Zuid-Afrika als reisbestemming op de kaart te zetten. Aangezien de winnaars van deze prijzen worden bepaald door professionals uit de travelbranche, willen we de mensen in de branche dan ook hartelijk bedanken voor hun steun. We kijken uit naar een nog intensievere samenwerking in de toekomst.”

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.