Dit is de nieuwe route van Turkish Airlines naar Mexico

Turkish Airlines, de luchtvaartmaatschappij met de meeste internationale bestemmingen ter wereld, lanceert op 21 augustus 2019 een nieuwe route naar Mexico. Het is een zogenaamde driehoeksvlucht die voert van Istanbul (IST) naar Mexico-City (MEX) en Cancun (CUN). De vlucht die het nummer TK181 krijgt, wordt drie keer per week uitgevoerd. Passagiers kunnen op deze route voor het eerst kennis maken met het nieuwe B787-9 toestel van Turkish Airlines, waarop een nieuw Businessclass aanbod wordt geïntroduceerd.

Verschuiving naar het oosten

De Mexico-City – Istanbul route wordt uitgevoerd vanaf de nieuwe Turkish Airlines hub op Istanbul Airport dat, na afronding van alle fases, de grootste luchthaven ter wereld wordt. De pas geopende thuisbasis, die tot wel 200 miljoen passagiers per dag gaat verwerken, speelt een belangrijke rol in de toekomst van de Turkse luchtvaartsector. De wereldwijde luchtvaart laat een verschuiving naar het oosten zien, met Istanbul als middelpunt. Het slimme en innovatieve ontwerp van de luchthaven is al bekroond met verschillende design prijzen en zorgt voor een gestroomlijnde reiservaring voor wie gebruik maakt van het uitgebreide netwerk van Turkish Airlines.

 

 

Geweldige mijlpaal

Ahmet Olmuştur, Chief Marketing Officer bij Turkish Airlines, over de nieuwe route naar Mexico: “We zijn blij en trots dat we deze nieuwe Turkish Airlines-service naar Mexico kunnen aankondigen. Als de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije zijn we constant op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden voor ons netwerk, zodat we ons concept vol kwaliteit en service op nog meer bestemmingen kunnen presenteren. Mexico stond al langere tijd op onze radar en het starten van deze nieuwe route is dan ook een geweldige mijlpaal voor ons.”

 

 

Nieuwe bestemmingen in 2019

Naast Mexico gaat Turkish Airlines nog zes nieuwe bestemmingen lanceren in 2019:

  • Marrakesh
  • Sharjah
  • Port Sudan
  • Bali
  • Luxor
  • Rovaniemi

In 2018 werden vluchten naar Freetown, Samarkand, Aqaba, Krasnodar, Moroni, Banjul en Lusaka aan het routenetwerk toegevoegd.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.