Zo ziet de Thalys eruit in een volledig Disney-thema

De lancering van de nieuwe rechtstreekse Thalys naar Disneyland® Parijs komt dichterbij. Op 31 maart stopt de allereerste rode trein pal voor de deur van het magische park. Thalys springt in het oog met een volledig bestickerde trein met bekende Disneyfiguren als Buzz Lightyear, Assepoester, Spider-Man en uiteraard ook Mickey Mouse. De trein vertrok vanochtend en is binnenkort te bewonderen op het Nederlandse spoor.

Vanaf 31 maart brengt Thalys twee keer per dag reizigers vanuit Nederland naar Marne-la-Vallée. De magie van Disneyland Parijs ligt zo binnen handbereik. Vanaf Amsterdam staan reizigers binnen drie uur en 40 minuten voor de ingang en vanaf Rotterdam binnen twee uur en 55 minuten.

 

 

Aanvullende informatie

  • Tarieven: Vanaf €35 in de categorie Standard, €62 in Comfort en €89 in de categorie Premium. Voor de allerjongsten (tot en met 12 jaar) zijn er Standard- tickets voor slechts €15,-.
  • Reistijd: Charles de Gaulle: 3u18 vanuit Amsterdam Centraal, 2u35 vanuit Rotterdam Centraal.
  • Marne-la-Vallée: 3u40 vanuit Amsterdam Centraal, 2u55 vanuit Rotterdam Centraal
  • Verkoopsvoorwaarden: Thalys verkoopt tickets via thalys.com en de Thalys-applicatie.
  • Frequentie: Dagelijks twee treinen heen en terug

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.