Dit is nieuw op de piste in 2019

Het skigebied La Rosière is uitgebreid met twee nieuwe stoeltjesliften en maarliefst 5 nieuwe rode pistes! Nog mooier: het skigebied heeft er een nieuw hoogste punt bij, de Mont Valaisan op 2800 meter mét uitzicht op de Mont Blanc. Skiën bij zonsondergang? Dat kan in L’Alpe d’Huez met de Sarenne Sunset en in Le Grand Bornand. In Les Arcs kun je nu door middel van een voetgangersbrug naar de top van Aiguille Rouge, die ligt op 3226 meter hoogte.

Verder zijn er nog nieuwe blauwe en groene pistes bijgekomen in La Plagne, Les Gets, Valloire, Peyragudes en in Le Grand Tourmalet (Pyreneeën). Nieuwe zwarte en rode pistes kan je vinden in Les Arcs (piste du Secret) en in Val Thorens (boismint).

In La Clusaz heeft het snowpark een boost gekregen met een nieuwe big-air, rails en box: nog meer fun! Voor een ludieke afdaling tussen de bomen moet je in Avoriaz zijn bij de zone Proclou!

Tip: kunst op de piste in Courchevel. Vanwege het tienjarig bestaan van l’art au sommet keren de kunstwerken van Dali weer terug op de piste. Waan je in een openluchtmuseum tijdens het skiën!

 

 

Update skipassen

Met deze drie nieuwe skipassen heb je eenvoudig toegang tot verschillende gebieden:

Met de Ski Pass Découverte Hautes Vosges heb je toegang tot 10 bergstations in de Vogezen. Val Cenis en de bergstations van de Haute Maurienne bieden je de Eski-mo ski pas. Bij een pas vanaf 6 dagen heb je 1 dag toegang tot een ander gebied en onbeperkt langlaufen. De Pass hiver Pyrénées 2 Vallées geeft je toegang tot 250 km piste verdeeld over 4 stations: Piau, Saint Lary, Val Louron, Peyragudes.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.