Boek nu je tickets naar Canada tijdens de Air Transat Ticket Sale

Ook dit jaar lanceert Air Transat, de grootste vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada, weer een Ticket Sale in januari. Met verlaagde prijzen naar bestemmingen als Toronto, Calgary en Vancouver vliegen reizigers het komend seizoen voordelig naar Canada. De Ticket Sale start morgen op 15 januari en duurt tot 28 januari 2019.

Ideale periodes

Reizigers die naar Canada op vakantie willen gaan, profiteren van scherpe prijzen wanneer zij de komende weken hun tickets met Air Transat boeken. De lage prijzen zijn beschikbaar voor reizen in het voor- en najaar. Deze periodes zijn ideaal vanwege de aangename temperaturen en men vermijdt hiermee de drukkere zomermaanden. In het voorjaar staat de natuur in bloei en in het najaar beleven reizigers een spectaculaire Indian Summer door de prachtige herfstkleuren van de vele bossen.

 

 

Diverse bestemmingen

Air Transat biedt vanaf Amsterdam directe vluchten aan naar Toronto vanaf 18 april en naar Vancouver en Calgary vanaf begin mei. Aanvliegen op Calgary geeft bezoekers de mogelijkheid naar de Rocky Mountains te gaan of de nationale parken Banff en Jasper te bezoeken. Vanaf Vancouver zijn Vancouver Island, de bekende Sunshine Coast en nog meer nationale parken te ontdekken. Toronto, in het oosten van het land, is de perfecte stad is voor een veelzijdige citytrip. Maar het is ook het ideale vertrekpunt voor een rondreis in de 1 miljoen m2 grote provincie Ontario. Ontario biedt veel bezienswaardigheden zoals de beroemde Niagara watervallen, steden als Ottawa en Kingston en de mooie Georgian Bay.

 

 

Stopover mogelijkheid

Air Transat geeft de mogelijkheid een stopover te maken aan het begin of einde van de reis. Zo kunnen gemakkelijk de oost- en westkust van Canada gecombineerd worden tijdens één reis. Naast direct aanvliegen op de drie grote steden Toronto, Calgary en Vancouver biedt Air Transat ook een uitgebreid netwerk aan binnenlandse vluchten tussen onder andere Toronto en Montreal, Toronto en Vancouver en Toronto en Vancouver.

De Ticket Sale loopt van 15 t/m 28 januari 2019. Eco Budget tickets naar Toronto zijn te boeken vanaf €352 met vertrek in april, mei, september en oktober. Vancouver is boekbaar vanaf €408 in mei, juni, september en oktober. Vliegen naar Calgary in mei, juni of september is nu mogelijk vanaf €414. Het gaat hier om retourtarieven inclusief belastingen, maaltijden, drankjes en handbagage. De zomerdienstregeling van Air Transat start op 18 april 2019.

Vluchten kunnen geboekt worden via www.airtransat.nl of via een reisbureau.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.