De lucht in het zuiden van Thailand is weer opgeklaard

De Tourism Authority of Thailand (TAT) deelt mee dat de storm, die het zuiden van Thailand heeft getroffen, is opgeklaard. De situatie in de getroffen gebieden is weer stabiel, mede dankzij de Koninklijke Thaise regering, vele particuliere organisaties en het publiek die hulp verleend hebben.

De inwoners van Thailand hebben hun krachten gebundeld met de aanwezige toeristen om samen de stranden op te ruimen.

 

Lees ook dit artikel: Dit zijn de reistrends van 2019

 

Vele bestemmingen met populaire stranden in de Golf van Thailand en langs de Andamanse zee zijn grotendeels onaangetast door de storm, waaronder Phuket, Phang Nga, Krabi, Chumphon, Surat Thani, Ko Samui en Ko Phangan. Nu het weer is opgeklaard en het transport weer volgens schema verloopt, trekken de populaire stranden en eilanden in het zuiden van Thailand weer zonliefhebbers aan. Ook zijn de activiteiten naar de omliggende eilanden en snorkelexcursies weer van start gegaan.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.