Neem deel aan de acteer Workshop ‘So You Think You Can Act’

Op zaterdag 2 februari a.s. organiseert TERRY Activiteitenbureau in samenwerking met acteur Leon van Waas een acteer workshop, genaamd: So You Think You Can Act. Deze eerste workshop start om 10 uur en duurt tot 16 uur en wordt gehouden in De Ceuvel, locatie ‘Workship’ in Amsterdam.

De organisatie

De Acteer Workshop: So You Think You Can Act wordt gegeven door acteur Leon van Waas. Hij is bekend van onder meer: Zwartboek, Jensen en Brimstone. Leon heeft nu twee films uit in Hollywood en werkt inmiddels aan een nieuwe productie in Hollywood. Hij geeft deze informatieve dag samen met Terry Kruller von Nassau Dietz, zij verzorgt al meer dan 20 jaar management voor musici en acteurs, ook biedt haar bureau marketing en public relations. Bovendien geeft zij Personal Coaching. Samen hebben zij een doordacht programma samengesteld voor een afwisselende dag vol met tips en tricks van en over het acteerambacht.

 

Lees ook dit artikel: Maak je vakantie leuk en duurzaam

 

De workshop inhoudelijk

De workshops zullen gaan plaatsvinden door heel Nederland op diverse locaties. De eerste vindt plaats in Amsterdam, in de ‘Workship’ een ludieke en kunstzinnige locatie.
Tijdens deze workshop – voor met name beginnende acteurs – wordt de cursisten een aantal tips en tricks van het acteren geleerd: zoals omgaan met de camera, scenes naspelen, tekstbeheersing, het samenstellen van de portfolio, het benaderen van castingbureaus en hoe om te gaan met de eigen public relations. Deze workshop is internationaal georiënteerd maar wordt in het Nederlands gegeven. De workshop is voor iedereen geschikt en toegankelijk. Dit team wil met deze workshop eveneens een wat kwetsbare doelgroep bereiken. Zij denken hierbij aan jongeren die bijvoorbeeld aan diverse talentenjacht tv programma’s willen meedoen of jongeren die zich nietsvermoedend inschrijven bij een castingbureau of auditeren met alle gevolgen van dien. En ook jongeren die gepest worden en onzeker zijn, dus mensen die zich beter willen leren uiten en assertiever willen worden. In deze workshop is er voldoende ruimte om mensen letterlijk en figuurlijk te leren een stem te geven en zich te openen op een veilige manier. De integriteit staat bij Leon en Terry hoog in het vaandel.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.