Dit is waarom steeds meer Nederlanders een bijzonder Afrika ontdekken

Nederlanders kiezen dit jaar zeer sterk om te gaan reizen onder de Sahara. Nog nooit waren zoveel safari ondernemingen actief op de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in Amsterdam en lijken landen als Tanzania en Uganda met gemak voormalige bestemmingen als Egypte en Tunesië en zelfs Marokko voorbij te streven.

De bernbom die een toeristenbus bij de pyramide van Cheops trof en de terugkerende ‘Isisfighters’ in Marokko bij imlil doen reizigers over het mulle zand van de Sahara heen kijken naar oases aan de andere kant en die zijn er genoeg.

 

 

Bestemmingen als Uganda en Tanzania maar ook Zuid-Afrika zijn enorm populair wat blijkt uit de enorme hoeveelheid aanbieders op de Vakantiebeurs Bijzondere Reizen dit weekend in de Beurs Van Berlage in Amsterdam te vinden is.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.