Kom naar de insectenbar op de Vakantiebeurs

Een sprinkhaan gebakken in knoflook met een snufje zeezout op een stokje of een puntzakje geroosterde buffalowormen; het zijn dé delicatessen die geserveerd worden op de Vakantiebeurs van 10 tot en met 13 januari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Voorafgaand aan de beurs kunnen bezoekers alvast opgaan in de vakantievoorpret.

De insectenfoodtruck staat aanstaande vrijdag namelijk van 12.00 uur tot 19.00 uur in Hoog Catharijne en aanstaande zaterdag is de bar om dezelfde tijd te vinden in de Markthal in Rotterdam.

 

 

Avonturiers die een hopperzz of wurmzz proeven worden goed beloond; zij ontvangen een vrijkaart voor Vakantiebeurs 2019 én ze mogen daarnaast nog eens tien vrienden uitnodigen om tegen een gereduceerd tarief mee te gaan. Als bewijs voor de dappere daad krijgt de proever tevens een instaxfoto mee van het moment waarop ze hun hopperzz of wurmzz verorberen.

 

 

Bart Meijer, brandmanager van Vakantiebeurs: “Bij een bezoek aan de Vakantiebeurs maak je een rondje rondom de wereld en voelt het alsof je al op je volgende vakantiebestemming bent aangekomen. Het gaat echt om de belevenis. Dit hebben we dit jaar naar een next level getrokken met een minireuzenrad, een groot bad waarin kan worden gezeild en ook abseilen is een mogelijkheid.

Uiteraard mag hierbij het smaakzintuig niet ontbreken.

Vandaar dat we nu een heuse insectenbar naar het event brengen. Om de vakantievoorpret alvast te laten beginnen brengen we Vakantiebeurs alvast naar je toe in twee van de grootste steden van Nederland. Wie durft?!”

 

Koop je kaarten voor de Vakantiebeurs met korting

De Vakantiebeurs is van 10-13 januari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ontdek het laatste nieuws op Verkeersbureaus.info. Koop nu je entreekaartje met korting en sla de wachtrijen voor de kassa over.

  

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.