Beleef de North of England City Experience

De steden van Noord-Engeland – Hull, Leeds, Manchester, Liverpool en NewcastleGateshead – kondigen vandaag de lancering van een nieuwe multi-city toeristische belevenis in samenwerking met reisorganisatie House of Britain aan: de ‘North of England City Experience’.

Deze belevenis is op maat gemaakt voor de Nederlandse markt. De officiële lancering is op 9 januari 2019, tijdens de vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht. Aanwezigen maken kans op een volledig verzorgde reis naar deze interessante regio.

Alle vijf de steden zijn voormalige industriesteden die hun karakter daaraan te danken hebben en vandaag de dag een dynamische en culturele opleving doormaken. Door middel van kunst, muziek, theater, architectuur, restaurants, nachtleven en evenementen bruisen de steden met activiteiten die plaatsvinden in de verschillende gerenoveerde industriële omgevingen. Elke stad is van nature uniek en heeft haar eigen persoonlijkheid. Wie alle steden combineert tijdens een reis die gemakkelijk per trein afgelegd kan worden geniet van het rijke culturele aanbod en het beste wat de steden in Noord-Engeland te bieden hebben.

 

 

Ontdek de steden

Van de Victoriaanse tunnel tours onder de rivier de Tyne in Newcastle en de geheimen van een backstage theaterproductie in het Hull Truck Theatre tot winkelen, eten en drinken in Leeds’ voormalige Corn Exchange en een Skyliner street art tour door Manchesters Northern Quarter. Liverpool is de stad bij uitstek om de muzikale kennis te verfijnen, aangezien het door UNESCO is uitgeroepen tot ‘City of Music’ en het thuis is van de ‘British Music Experience’ dat gevestigd is in de iconische Cunard Building.

 

 

Leg de route per trein af

De ‘Experience’ wordt mede mogelijk gemaakt door een makkelijk te verkrijgen ‘North of England City Experience’ treinticket, aangeboden door Transpennine Express. Met het ticket kan je in een willekeurige stad beginnen om vervolgens 4 dagen naar andere steden te reizen binnen een tijdsbestek van 8 dagen. Dit is voordeliger dan het aanschaffen van verschillende individuele tickets. Reisorganisatie House of Britain voegt bovenop het ticket ook nog accommodatie en een ferry-overtocht toe aan de te boeken reis.

 

 

 

Koop je kaarten voor de Vakantiebeurs met korting

De Vakantiebeurs is van 10-13 januari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ontdek het laatste nieuws op Verkeersbureaus.info. Koop nu je entreekaartje met korting en sla de wachtrijen voor de kassa over.

  

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.