Ontdek de veelzijdigheid van Turkije op de Vakantiebeurs 2019

Met een van de grootste stands van de beurs presenteert Turkije op de komende editie van de Vakantiebeurs al haar bekende en minder bekende toeristische bestemmingen. Na een zeer succesvol 2018 met een groei van het aantal vakantiegangers van meer dan 30% zijn de verwachtingen voor 2019 hooggespannen. Van 10 tot 13 januari (en de vakdag op 9 januari) toont het Turks Verkeersbureau de veelzijdigheid van het land.

Maak kennis met de natuur, de gastronomie, de gastvrijheid en niet te vergeten de 18 culturele hoogtepunten van UNESCO Werelderfgoedlijst. Natuurlijk is de populaire Turkse ijscoman weer present op de stand en serveert ieder ijsje met een hilarische show. Ontdek binnen de stand de verschillende regio’s, denk hierbij aan Antalya en de Turkse Rivièra, Istanbul, Anatolië, de Egeïsche kust en nog meer indrukwekkende bestemmingen. Ook Turkish Airlines is aanwezig.

 

 

UNESCO Werelderfgoed

Turkije staat onder andere bekend om de cultuur en de indrukwekkende authentieke plaatsen en beelden. Elk jaar breidt de UNESCO-werelderfgoedlijst uit en dit jaar is zeker geen uitzondering. Dit jaar is Göbekli Tepe in het zuiden van Turkije toegevoegd.

 

 

Hiermee komt het aantal UNESCO-sites in Turkije op 18 en er staan nog meer dan 70 locaties op de nominatielijst. Andere Turkse werelderfgoederen zijn onder meer: de Nemrut-berg, Efese, de archeologische site van Troje en het historische stadsdeel van Istanbul. Voor Turkije heb je een e-visum nodig. Dit Turkije visum kun je tegenwoordig online en het Nederlands bestellen en betalen met iDeal.

 

 

 

Visum voor Turkije

Ga je op reis naar Turkije? Om Turkije binnen te komen heb je een visum nodig. Dit is voor alle Nederlandse en Belgische reizigers verplicht. Ook kinderen en baby’s hebben hun eigen visum nodig. Vraag je visum voor Turkije eenvoudig online aan. Het is niet meer mogelijk om een visum bij aankomst in Turkije te kopen.

Koop je kaarten voor de Vakantiebeurs met korting

De Vakantiebeurs is van 10-13 januari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ontdek het laatste nieuws op Verkeersbureaus.info. Koop nu je entreekaartje met korting en sla de wachtrijen voor de kassa over.

  

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.