Emirates onthult nieuwe Real Madrid A380 opdruk

Emirates, hoofdsponsor van de Spaanse voetbalclub Real Madrid, heeft een nieuwe opdruk met actiebeelden van een paar van de beste spelers van de club op een van haar A380 toestellen onthuld.

Samenwerking sinds 2013

De nieuwe opdruk is geplaatst om de chartervlucht van Real Madrid in een Emirates A380 van Madrid naar Abu Dhabi te vieren, waar het team zal strijden met clubkampioenen van andere werelddelen. De op maat gemaakte sticker tonen teamspelers Marcelo, Luka Modrić, Sergio Ramos, Gareth Bale en Karim Benzema, en bedekt meer dan 200 vierkante meter op beide kanten van het dubbeldekkertoestel.

 

 

Spot het toestel

Opdrukken met Real Madrid spelers verschenen voor het eerst op een Emirates A380 in 2015 en zijn sindsdien een opvallende representatie van het verband tussen de luchtvaartmaatschappij en de club. Emirates is sinds 2013 de Official Main Sponsor van Real Madrid en de club toont het Fly Emirates logo prominent op het tenue van de spelers. De opdruk blijft zes maanden op het toestel en fans kunnen hem spotten op vluchten tussen Washington, Nice, Mauritius, London Gatwick en Sao Paulo.

 

 

Aan boord van een A380

Emirates is ’s werelds grootste dubbeldekker A380 exploitant met 108 toestellen momenteel in gebruik en 54 in levering. Het toestel wordt gebruikt om naar ongeveer 50 bestemmingen te vliegen in zes continenten van Emirates’ internationale netwerk.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.